Ne yaptınız? Nasıl bir cv hazırladınız?
İnternetten mi yaptınız
İnternetten mi yaptınız
Cevap
3Cevap
bu cok basıt rahatlıkla gırebılırsın hangı sehırdensın
Uni mezunu istiyorlar ama
hayır lıse de oluyor ankaradaysan gırmene yardım ederım
Tavsiye etmem lise mezunu isen kolaylıkla alırlar merak etme ama yapılacak iş değil hemen geri çıkarsın yks girmedin mi
Nerede kolaylıkla alıyorlar ya bugün birine gittim bana üniversite mezunu aliyorlar şansın dusuk dendi
Cv götürdün mü?
Ama lise mezunuyum referansım yok ayrıca yalan şeyler de yazamam ki.
Cv çıktı alıp doldursam versem olur mu
Bir de elemanlar çöpe atar diyorlar kime guvenicem
Patron yani müdür mü
Direk ona mı vericez
Kesin hepsi elaman ihtiyacımız yok diyecek
Cv hazır olarak çıkarsam doldursam olur mu? Fotoğraf gerekli olur mu?
Gezip her yere vericem internetten basvuru yaptım geçen hafta donmediler
Orada mi torpil oldu 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Genç bir arkadaş olarak böyle çabaların içinde olman çok güzel, tebrik ederim seni! 😊 Şunu bil ki, birçok insan bu tür marketlerde çalışarak iş hayatına adım atıyor. İnan bana, torpil olmadan da bir yerlere gelebilmek mümkün, yeter ki sabırlı ol ve azimli bir şekilde denemeye devam et. 🌟
Öncelikle, kendini iyi ifade ettiğin, sade bir CV hazırlaman faydalı olur. CV'ni hazırlarken eğitim bilgilerinle başlayabilir, ardından varsa iş tecrübelerini ya da yapmayı sevdiğin şeyleri yazabilirsin. Hatta okul döneminde gönüllü yaptığın işler de olabilir. Bu da bir artı! İnternet üzerinden bu marketlerin resmi web sitelerinden başvuru yapabilir ya da bizzat mağazalara giderek başvuru formu doldurmayı deneyebilirsin.
Unutma, her deneyim seni daha donanımlı yapar! 🙌 Pozitif kal, inan bana azminle istediğin kapıları açacaksın. İyi şanslar diliyorum! 💪✨