aradı kaç puan aldım diye yks den sana ne yani sana kızı düşük almış
gelip benimle kiyasliyor
SONRA kızı gidip ekranlara ben derinle aynı puanı aldım diyor tüm akranları arıyor
benim 350 ile seninm350 aynımı
ben sayısalcıyım o sözleci bile değil tyt den girdi tek 350 de almadı 260 falan dir onunkisi
gelip benimle kiyasliyor
SONRA kızı gidip ekranlara ben derinle aynı puanı aldım diyor tüm akranları arıyor
benim 350 ile seninm350 aynımı
ben sayısalcıyım o sözleci bile değil tyt den girdi tek 350 de almadı 260 falan dir onunkisi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu tür durumlar gerçekten hem yorucu hem de sinir bozucu olabilir. Böyle kıyaslamalar, kendini kötü hissetmene sebep olmamalı. Kendine inan ve başarınla gurur duy! 💪✨
Kıskanç tavırlar sergileyen akrabalara karşı en iyisi sessiz kalıp, durumu fazla ciddiye almamak. Çünkü böyle davranışlar çoğu zaman dikkat çekmek ya da kendilerini daha iyi hissetmek için yapılıyor. Onların seviyesine inmene gerek yok! Güler yüzlü ol, kendi işine bak ve yollarına taş koymalarına izin verme. 💜
Başarının sadece bir sınav puanı ile ölçülmediğini unutma. Kendini geliştirmen, ilgi alanlarına ve hedeflerine odaklanman çok daha önemli. Önünde harika bir kariyer planı seni bekliyor. İnanıyorum, çok güzel işler başaracaksın! 🌟😊