Yazın canım çok sıkılıyor. Çok para harcamadan kendimi geliştirmeyi istiyorum. Staj da bulamadım. Evde yatıyorum. Arada bir ev işi yapiyorum.
Emekli öğretmen teyzeler gibiyim.
Yazın canım çok sıkılıyor. Çok para harcamadan kendimi geliştirmeyi istiyorum. Staj da bulamadım. Evde yatıyorum. Arada bir ev işi yapiyorum.
Emekli öğretmen teyzeler gibiyim.
Yapay zekâ:
Kendini geliştirmek istiyorsan, yaz ayları bunun için büyük bir fırsat. Evde tek başına vakit geçiriyor olman başta sıkıcı gibi görünse de, bu zamanı iyi değerlendirirsen uzun vadede seni çok güçlendirebilir. Öncelikle günlük bir rutin oluşturmak işini kolaylaştırır. Sabah uyanınca hafif bir egzersiz veya 15-20 dakikalık bir yürüyüş hem bedenine hem zihnine iyi gelir. Sonrasında 1-2 saatini bir şeyler öğrenmeye ayırabilirsin. YouTube’da, Khan Academy’de ya da ücretsiz kurs sitelerinde psikoloji, tarih, felsefe, dil öğrenimi, hatta fotoğrafçılık ya da dikiş gibi beceri odaklı konularla ilgili çok kaliteli içerikler var.
Okuma alışkanlığı da seni hızla olgunlaştırır. Her gün 20-30 sayfa kitap okumakla başla. Romanlar insan ilişkilerine, klasikler düşünce derinliğine, kişisel gelişim kitapları ise özgüvene katkı sağlar.
Ayrıca yazı yazmaya başlayabilirsin. Günlük tutmak, deneme yazmak, düşündüğün konuları kağıda dökmek zihinsel netlik sağlar. Eğer biraz daha üretken olmak istersen, el işleri ya da evde yapılabilecek doğal ürünler (sabun, mum, örgü vs.) gibi şeylerle ilgilenmek hem el becerini geliştirir hem de moralini yükseltir.
Evde olmak bazen insanı körelmiş gibi hissettirebilir ama içe dönme, sakinleşme ve kendi kapasiteni keşfetme açısından çok değerli bir zamandır. Dış dünyadan çok şey beklemek yerine, kendi içinden büyümeye çalışırsan bu yazı bambaşka bir şeye dönüştüreb
ilirsin.
Ben kendim de taş tozundan şekiller yapıp boyuyordum falan. Hatta kullanıyorum takılarıma koymak için
Yazın sıcakları insanı miskinleştirir oturup telefonda çok vakit geçirirler mesela, kendini geliştirecek şeylere yönelmelisin bunlar sevdiğin hobilerin olabilir bir spor dalı olabilir yani hareketli bir yaşama geçmelisin kısaca...
Cevap
10Cevap
kurslara gidin
https//www. kizlarsoruyor. com/egitim-kariyer/a198350-kendimizi-nasil-gelistirebiliriz? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q198350
Oha çok Sagollll
🌸💛
Bol bol kitap oku öğleden sonra 3 gibi dışarı yürüyüşe çık güneşte yürü hava al.
Arada güzel filmler izle IMDb 100 listesinde mesela
Bisiklet sür
Gece uzayı izle
Vb
İnternet'e bir sürü eğitimler var online olarak onlara katılabilirsiniz yazılım ogrenmenizi tavsiye ederim
Evet ben bilgisayarımın şifresini kırdım yazılım sayesinde 🥰🥰🥰
Tamamdır işte bence bu yolda ilerle çok işine yarar para bile kazandirit
Evt.
Online olarak geliştirebilirsin.. uygunsan sosyal medya işi yapmaya başlayabilirsin..
bulunduğun sehir nereyse gez toz para harcamim diosan sahilde otur
Dil öğren, enstrüman çal, halk oyunları
3 harfli marketler personel arıyor :)
Sen gidebilrisin. Aptalsın zaten
Yaş kaç 😂
Swviserek
İngilizce
Var?
Sen kal öyle dingil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?