MC donalds müdürün mobbingi?

4. aya doğru gidiyorum işe başladıktan 1 ay sonra haftada 1 gün olcak sekilde ücretsiz izin talep ettim ücret benden kesiliyor ztn iş veren de kabul etti yani müdürüm ve ücretsiz izin kullandigima dair imza falan da artırıyordu neyse bu bana sürekli sen ücretsiz izin kullanıyorsun yok rapor alıyorsun seni sürekli kapanış yapcam ful diyor nefes alsam haftaya kapanissin diyor bu hafta daha bı tilt oldu anlamıyorum 10 gün ücretsiz izine çıkan var daha varda var yani özellikle bana yapıyor bana laf söylüyor rapor kötü olunca da alıyorum olmasamda aliyordum çünkü bana zorla ya rapor alacaksın ya da ücretsiz izin diye geçiririm diyordu sonra bunu kendisi başta kabul etmesine rağmen ben sana ücretsiz izin vermek zorunda değilim vermicem diyor vs bunu yapan vardiya müdürü 2. Müdür oluyo galiba işte yarın onun üst olanina soylicem yoksa o karı yüzünden istifa edicem gerçekten psikolojik olrk yıpratıyor sürekli laf söylüyor mesela 3 aydır üretimde çalıştım kasaya geçim diom heves etmişim tamam geçersin ama seni ful kapanış yazarım vs diyip duruyor onun yüzünden istifa edicem napmaliyim

MC donalds müdürün mobbingi?