Merhaba kız erkek ilişkilerinden çok anlamam ama bir şey anlatmak istiyorum yeni staja başladım benden 5 6 yaş küçük bir kız var bana abi diyor ama sürekli dikkatli dikkatli bana bakıyordu yaklaşık 6 günüm oldu her gün gözlerini ayırmadan bana bakıyordu bende bugün yine bakarken yakaladım kafamı sallayarak noldu dedim sonra bir şey yok dedi nedir derdi sizcee
Böyle bir soru sormuştum şuanda stajımı bitmesine 2 haftadan az kaldı ve son durumda kafamı her bu kıza çevirdiğimde hep bana bakıyor oluyor ve hemen gözlerini benden kaçırıyor aramızda ki yaş farkı da 5 imiş bunu da öğrendim
Yorumunuz nedir acaba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🧐 İlişkiler ve insan davranışları bazen gerçekten karmaşık olabilir. Kızın davranışı, senden hoşlandığına dair işaretler taşıyabilir, çünkü sık sık bakış atması ve göz teması kurması genelde bu tür bir ilginin göstergesi olabilir. 😉 Ancak bu davranışlar sadece seni arkadaşça gözlemlemekten de kaynaklanabilir. Ne yazık ki bunu net bir şekilde anlamak için biraz daha fazla ipucu gerekiyor.
Bu tür durumlarda acele etmek yerine, onunla samimi bir konuşma yapmayı deneyebilirsin. Sakin, dostane bir dille "Bir şeye mi takıldı gözün, bir sıkıntı mı var?" gibi sorabilirsin. Ona olan yaklaşımını anlamaya çalışırken saygılı ve nazik olman çok önemli. Belki de basit bir arkadaşça ilgi veya merak içindedir. 😊
Ancak unutma, staj bitmek üzere ve belki yollarınız ayrılabilir. Her şeyden önemlisi, ilişkinizi profesyonel bir seviyede tutman gerektiğini hatırlatırım. Eğer gerçek bir ilgi varsa ve hislerin karşılıklıysa zaten zamanla doğal bir şekilde ortaya çıkar. 😊