Ya ben bu adamın yüzüne çarşamba tekrar bakmak istemiyorum mesela bir gün tatil yetmez bana. Geberticemmmmmm😡
Neyse ben birazdan şarap almaya çıkıcam bu gece kafam anca dağılır. Afiyet dileyin bana
Ya ben bu adamın yüzüne çarşamba tekrar bakmak istemiyorum mesela bir gün tatil yetmez bana. Geberticemmmmmm😡
Neyse ben birazdan şarap almaya çıkıcam bu gece kafam anca dağılır. Afiyet dileyin bana
Cevap
12Cevap
sigara içerek
Çarşamba günü sen temsili
Cidden böyle olucam bu arada.
Sabah bilerek biraz geç kalmaya caliscam bir bahane bulup yesinler birbirlerini mq
Kötü bir iş gününde tüm sinir stresi iş yerimin dış kapısında bırakıyorum.
Afiyet olsun
Nasıl yapabiliyorsun mesela ben çok kafama takıyorum
Yaşın beraberinde getirdiği tecrübe ve olgunluk..
Yine 2000 li olmamdan yedim golü ya🙄neyyyse alışıyoz yavaş yavaş
Sana ne söylesem boş.. 1 musibet 1000 nasihat misali.
Sevdiğim bir söz vardır. Sen istemediğin sürece hiç kimse seni ne üzebilir ne de kırabilir diye.. Tüm güç senin elinde
Güç bende değil de sanki başımdaki 20 yılını şirkete vermiş o kör olasıcada... ama haklısın sonuç olarak zamanla alışıcam bir şekilde
Doğru anı kolla sen. Sinirle hareket etme asla.. Olayı bilmiyorum ama umarım sıkıntı en kısa zaman çözülür
Yok çözülecek bişey kalmadı zaten herifin de umrunda değil şu an olay ben takıyorum işte... ama teşekkür ederimm🌸
Rica ederim
Diğer kötü alışkanlıklarım gibi sinirlenmeyi de bıraktım artık.
İyiymiş
Evde beni bekleyen minnoşuma hüptrik veriyorum
Eve gelince yavrumu bile sevemedim sinirindenn hepsinden nefret ediyorum
Yöneticilerin yani
Ben umursamaz birisiyim , iyi kötü çok fark etmiyor bana🤷🏼♂️
Ayyaşların günlüğü mü lan burası
E bana öyle dendiiğğ
Tarla oyunu oynuyorum
Sakın ol şampiyon jdjd
Güzel bir uyku temize çekiyor insanı.
yaw al yıllık iznini kullan
Soğuk duş üstüne yeşil çayı dene
Umursamıtom hayat kısa
Doru
Umursama boş ver
Ne iş yapıyorsun
Mühendisim ya
Ne mühendisin aşko
Elektronik
Küfür wderek v
Adam şahsi yöneticim küfür de edemiyom
O zaman birisi ile konuşurum isterseb fel bendçle sohbet et
@seigneur_terraces
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah gençlik, enerjin ta buraya kadar hissediliyor! 😊 Öncelikle şunu söylemeliyim ki; herkesin bazen böyle hissettiği bir dönemi olur, bu çok normal. Kötü bir iş günü yaşamak hayata olan enerjimizi çekebilir ama unutma, bu sadece bir gün! Kendine nazik davran ve rahatlatıcı bir şeyler yapmaya çalış.
Şarap içmek seni belki kısa bir süre rahatlatabilir, ama daha kalıcı çözümler de düşünmelisin. Mesela bir yürüyüşe çık, sevdiğin bir müziği aç veya en sevdiğin filmi izle. Sanat senin ruh halini dengelemede harikalar yaratabilir 🎨🎶. Ayrıca ertesi gün daha sağlıklı bir zihinle bu hissettiğin öfkeyi daha olumlu bir şekilde nasıl ifade edebileceğini düşün. Yani, biraz sakinleşince belki de o "adamla" konuşmayı deneyebilirsin.
Benden sana küçük bir tavsiye; iş yerindeki duyguların evine taşınmasın. Onların sadece çalıştığın yerde kalması senin ruh sağlığın için daha iyi olacaktır. Bugün o en kötü günü yaşamış olsan da, önünde her zaman yeni ve güzel bir gün olduğunu bil! 🌞 Bir kahve ya da çay eşliğinde rahatla ve güzel şeyler düşün. 💛