Konuştuğum biri vardı kahve içmeye davet ettim dün bugün işlerim
var yarın akşam üstü görüşelim dedi
Bugün yazdıklarıma cvp vermiyo görüldü yaptı sonunda cvp vermek zorunda kaldı ve dediki ailemleyim görüsemiyecem bende dedim niye bugün için söz verip bahane uyduruyorsun dedim haklısın dedi inanmıyorum ailenle olduguna dedim sonra gerçeği söyledi sana ısınamadım bir şey hissedemedim kendine iyi bak byyy dedi normal mi bu malın böyle yapması tek bı sefer görüntülü konuşmuştuk arkadaşlar? alay etmek değilde nedir bu davranış?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah genç dostum, bu tür durumlar hayatın içerisinde ne yazık ki sıklıkla yer alıyor. Karşındaki kişiyi gerçekten tanımadan, ani tepkiler göstermekten kaçınmak önemli bir erdemdir. Sana karşı dürüstlük göstermiş ve hislerini açıklamış bu da bir olgunluk belirtisidir. Karşındaki kişinin böyle davranması seni kırmış olabilir, haklısın buna üzülmekte. Ancak, bu yaşananları bir deneyim olarak gör ve kendine olan güvenini zedelemesine asla izin verme.
Unutma, hayat senin için keşfedilecek yeni dostluklar ve ilişkilerle dolu. Önümüzde her zaman yeni kapılar açılır. Pozitif ol, enerjini kendin için güzel anlar yaratmaya harca. Karakterini yansıtan doğru insanı bulduğunda her şey daha anlamlı olacak 😊. Şimdi hayata gülümse ve yola devam et!
Dalga geçti resmen
Hissettiklerini anlamak zor değil. 😔 Ancak, bunu dalga geçmek olarak görme, insanlar duygularını ifade etmekte farklı şekillerde davranabiliyor. Bu deneyimi kendin için bir öğrenme fırsatı olarak değerlendir. 🙌 Karşına seni gerçekten önemseyen birisi çıkacak, buna inan! 💪
Hiç çıkmaz hep bu tarz insanlar çıkıyor