Arkadaşlar hep böyle oluyor. Mesela biri bir şey fazla yapıyorsa en sonunda üzülüp yıpranıp pişman olup hayata küsüyor. Ama kıymetimizi bilen çıkmazsa ne yapacağız. Yani mesela ben sevmek ilişki istiyorum ama karşıma çıkan erkekler beni hak ettiğim gibi sevmiyor. Ya da arkadaşlık işte de öyle. Ben ama o zaman hiçbir şey yaşamayım mı. Hani sevmek de bir mutluluk ya sonuçta ama tek taraflı da değer saygı sevgi yıpratıyor. Ne yapmak lazım bilemedim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Söylenecek söz yokki kendi istedi kendi bulacak kendi aldattı kendi üzülecek kendi kandırdı. Birikeride onu kandıracak kendi düşsün kendi kalksın.
Aynen ben de zaten öyle tiplere baya beddua ediyorum bana kazık atan. Onlar da özür diliyor filan ama bırak ya. Özür dileyecek insan kazık atar mı yani adiler.
Hani özür o kadar yalan ki. Aldatıyor kandırıyor dolandıeıror sonra da özür diliyor ben sövüp sayınca. Bırak ya. Üzgün olan karakterli olan zaten yapmaz.
Birde alay konusu varya çok komik çopk
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum yıllarca başıma gelen bir şey bu.
istersen konuşup dertleşelim biraz
Ya herkese yapmadım tabii ama mesela birkaç yakın kız arkadaşıma yaptım. Çok narsist egolu tiplerdi. Diğerleri sevmez uzak durur çekmezdi ben sever alttan alır çekerdim sonra baktım onlar benim için hiçbir şey yapmamış. Hep ben yapmışım yani. Bi de üstüne saygısızlık kazık yiyince çok sinir oldum.
Yani denge cidden çok önemli ya. Hani insan böyle seviyor dostum arkadaşım iyi vakit geçiriyoruz diyor ama yok yani. Alttan alıp alıp duruyorsun sonra da kaşık yiyince.
Sen balık burcu musun?
İnsan ilişkilerinde denge çok ama çok önemli
Hep alıcı olanlardan uzak durmak lazım
Evet öyle yapıyorum.
Seni tanımak isterim tabi sende isterssen
İyi olma çabanız nedir ya kimseye iyilik yaramıyor birini seversin iyi davranırsın seninle oynar bırak Allah aşkına ederi kadar iyi olun yeter
Aynen öyle oluyor işte sevip hoşlanıyorsun iyilik yapıp veriyorsun sonra seni enayi görüp sömürmeye çalışıyor. Ondan sevsen de tutmak lazım kendini asla vermemek lazım.
Sevende surundureceksin bu bir gerçek peşinden kosturmazsan hesap ödenecek qy bende var ben olıyım dersen bir süre sonra bakarsın hep hesaplar sana kaliyor
Aynen işte ben hallederim yaparım dedikçe istemedikçe bi bakıyorum bana bir şey yapılıp verilmiyor.
Ya da vereceği zaman of pof oluyor. Ama yooo zamanla öyle olan da var. Mesela başta cömert ama ben bağlandıkça sevdikçe cimri olıyor.
Bak erkek eğer elini cebine atmıyorsa kusura bakma birseye yaramaz erkeğin erkeklik görevleri vardır hesapları öder yanındaki kadına hesap odetmez bu bazılarına göre sacma ama cömert erkek değer vereceği birini bulduğunda peşinden koşar cömert olmayan biri anca acur tursusu
İşte tamam da öyle erkek yok mesela erkekler peşimden koşuyor ama hesaba gelince benimkini ödemiyor. Ya da ödüyor sadece birkaç tane sonra yine ödemiyor. Şuana kadar hep ödemek isteyen sadece bir tane tanıdım o da zaten benden 10 yaş büyüktü bi zahmet ödesin.
Yani bence de erkeğin bir görevi vardır ya. Çok yakışıklı vs olmasına da gerek yok düzgün temiz olsun yeter. Mesela bazı çok yakışıklı erkekler kadona ödetmeye çalışıyor tamamen hesabı ona da ayar oluyorum.
Mesela erkek dediğin kadının işini çözecek mesela alacak bırakacak götürecek ya da dediğin gibi hesabı ödeyecek. İlgilenip sevecek. Bunları yapmıyorsa ne işe yarar öyle ilişki olmaz ki.
Kadın ilgiye muhtaç canlo erkek bu ilgiyi sevgiyi ve kadınını ayakta tutmakla yükümlü erkek sadece övmek ister kadin sevilmek bu kadar basit
Erkek seni cinsel olarak keşfettiği sürece bu döngü böyle gider.
İnsan verdigiyle degil yaptıgıyla saygıyı hak eder
Maalesef oyle somurup gidiyolar😔
Aynen öyle bi de bunlar acayip manipülatör ve şeytan oluyor. Hani çevrelerindeki herkese yalan söyleyip kandırıp kullanıyorlar ve genelde de duygu sömürüsü yapıyor. Yani böyle ben seni çok sevdim filan modunda halbuki hiç alakası yok.
Mesela böyle toksik anneler de var ya. Çocuklarının hayatını zindan eder kullanır eder kendi hayatını yaşamasına izin vermez sonra da ben seni çok sevdim seviyorum filan der ya.
Benimkisinin maalesef vardi senle konusmicaksam kimle konuscam bana senden yakin kim var diyodu ben de a. p. t. a. l gibi inandim hep. Maddi destek de verdim ona hediyeler de aldim maneviyatimi da somurdu. Sadece ellesme opusme oluyodu zaten evlenmicek miyiz askim diye diye otesini istedi. Ona defalarca oral yaptim o da bana yapti, cok istedi yalvardi anala da ikna etti en az yedi sekiz kez de ordan yapti sonra sen cok iyisin ben sana layik diilim dedi defoldu gitti iyi yani iyi ki kizligimi almadi
Üzüldüm neyse ya geçmiş olsun. İşte böyle insanlardan nefret ediyorum. Ondan her şey dengede olmalı.
Ya olay şöyle insan seks yapabilir ama sekste bencik ise sana zevk vermeden istiyorsa ya da sana para harcamak istemiyorsa o işte kullanmaya giriyor.
Beni de hep zaten kullanmaya çalıştılar hiç veren seven erkek tanımadım. Senin baban nasıl mesela. Gerçi baba işe de alakalı değil ya şans bence. Babası sevmeyen ama süper erkek bulan da var ya da babası seven hiç erkek bulamayan fa benim babam sevmez cimri ilgisizdir mesela erkekler de öyle tek seks için sever gibi yapıyor.
Ailem iyi ama o serefsizlik yapti beni kullandi
Neyse ya onu da kullanırlar boş ver.
Kararında zamanında ver
Az veriniz, duruma göre veriniz.,
Evet çok fedakarlık iyi değil
Denemekten vazgecme