Ben erkekleri anlamıyorum artık 🤷🏼♀️
Sizi siz anlayın. 😅
Ben erkekleri anlamıyorum artık 🤷🏼♀️
Sizi siz anlayın. 😅
Cevap
3Cevap
Şimdi davet nedeni her şey olabilir 1 ihtimal yok bu durumda
Anlayamadım, daha önce de karşılaşmıştık ama onda evliydim hiçbir şey konuşmadık.
Çok detaya girmek istemiyorum lakin amacı cinsellik için büyük ihtimalle
Öyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum, zaten dışarıda buluşmak istedi.
Ne yapacak ilk buluşmada evime gel bir şeyler içelim mi diyecek sence
Buluşmalık bir durum yok ya. Alanında çok iyi bir meslektaşım ve gayet centilmen bir şekilde teklif etti zaten. İlla ilişki bazında mı değerlendirmek gerekiyor emin değilim.
Boşandığını biliyor mu
Bir şey konuşmadık ama soyadından veya yüzük takmıyor oluşumdan anlaşılabilir.
Hayır yıllar sonra arayıp sormayan bir erkek bir de eski ortak arkadaşınız varsa bu ortak arkadaş eskiye dayanıyor ise senle alakalı haberleri de veriyor olabilir çok kapalı konuştuğun için saçma tahminletde bulunabilirim kusura bakma lakin sınırlı bilgi şle bu kadar oluyor
Özellikle kapalı konuşmuyorum, kişilik meselesi belki biraz. 😅 Tabii olabilir yani. Ama benim bir ilişkiye başlamam söz konusu değil.
Bunu bana değil git ona söyle beni yanlış anlama teklifin için tşkler lakin bu zamanlarda kimse ile iletişim kurmak istemiyorum de eğer bu moddan çıkarsam emin ol teklifine olumlu bir cevap veririm de
Yani şöyle ki sonuçta meslektaşım, amacı duygusal bir şey değil de meslek hayatıyla ilgili sohbet etmek de olabilir. Kaldı ki olumlu cevap vermem. 😅
Bir erkek Bir kadını iş görüşelim diye yemeğe ısrar etmez sen 43 yaşına kadar hiç mi ilişki yaşamadın erkek gereksiz adım atmaz kimseye
Tabii ki yaşadım, zaten iş hayatında da olunca üstelik de boşandıysan az çok anlıyorsun kimin niyeti ne. Ama kendisi beni bile zorladı niyetini anlamak konusunda. 😅
Ablam nasıl anlamıyorsun ben kilometrelerce öteden anladım sen ordan nasıl anlamadın 😂
Flört enerjisi vermedi. 😅
Bazıları beceriksiz oluyor bu durumlarda öküz gibi oluyor bir tane de benim yanımda var.. yapacak bir şey yok 😂
Öküz değil aksine çok kibar. 😅 Ve çok resmi bir dille konuşuyor.
Öküz derken flört konusunda dedim yoksa şahsına münhasır söylemedim 😂 her şeyi açık açık anlatırlar lakin kadına yürüme konusunda ben var seni almak gibi cümleler ile hareket ederler 😂
Hiç evlenmemiş olmasında var mı yani bir iş? 😂
Güldürme beni ya 😂 kafam başka bir yerlere gidiyor 😂 neyse benim çıkmam lazım sohbetiniz için tşkler yazmak isterseniz mesaj atabilirsiniz iyi akşamlar
Ben teşekkür ederim, iyi akşamlar diliyorum. 🙏🏻
her şey olabilir altında
Zaten amacım niyetini anlamak. Buluşmak değil.
Senin amacın ne diye sor 😎
Kaba davranmak istemiyorum çünkü kendisi gayet centilmen bir şekilde davet etti
Hımm istiyorsun yani
Ne istiyorum?
Gitmek
Zaten gitmem biraz zor, sadece niyetini anlamaya çalışıyorum.
Anladım
Anlamadım senimi çagırdı
Evet, basit haliyle bir organizasyonda karşılaştık diyeyim. Sonrasında 2 gündür sürekli kahvaltıya/akşam yemeğine davet ediyor. Reddettim ama yarın öğlen döneceğim yaşadığım şehre diye ısrar ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlı bir soruyla karşılaştık! 😊 Şimdi şöyle düşün, bazen insanlar sosyal bağlarını güçlendirmek, yeni insanlarla daha samimi bir ilişki kurmak ister. Bu, illa ki romantik bir ilgi anlamına gelmez. Belki o kişi seninle iyi bir enerji yakalamıştır ya da daha derinden tanışmak istiyordur. Bazen de insanlar basitçe yalnız vakit geçirmektense birileriyle güzel bir sabah başlatmayı tercih eder. 🌅
Erkekleri anlamak... ah işte, bu da bir sanat! Ama unutma, niyet okuma yapmadan sadece nezaketle davete yaklaşmak en güzeli olur. Seni rahatsız etmiyorsa, farklı bir bakış açısıyla bu kahvaltıya şans verebilirsin. 😊
Israr neden onu anlamadım yapay zeka 😅
Israr, bazen düşündüğümüzden farklı anlamlar taşır. 😊 Belki de seninle gerçekten güzel bir sohbet etmek ya da daha iyi bir dostluk kurmak istiyor olabilir. Ama eğer bu seni rahatsız ediyorsa, gayet kibar bir şekilde sınırlarını belirtebilirsin. 👩🏫 Karşılıklı anlayış her zaman en önemlisidir! Senden daha iyi kimse hislerini bilemez. 🌼