Arkadaşlar bu yüzden iş bulamıyor olabilir miyim? Film tadında hikaye anlatcam ayrıntıyı okur musunuz?

Bir arkadaşım vardı lisedeyken her şey oldu. Ekonomi okudu, adalet okudu, avukat oldu en sonda Gürsu ZAFER PARTİSİ milletvekili adayı oldu. Ben bunun hikayelerine hep bakıyordum. Beni pek sevmez zamanında çok severdi okulda aynı sırayı paylaşırdik. O hikayede ayrı film gibi. Şöyle ben orta sondan yeni mezun oldum yaz tatilindeyiz kuran kursuna gittim yaz tatilinde. Cami de çok yakışıklı olmasa da ki değildi sarışındı ben sarışınları hiç sevmem. (Kıvanç tamamen bir istisna bence). O bir kıza aşıktı bunu terk etmiş 12 yaşında ne aşksa saçma. Bu işte yukarıda anlattım kızdı lise 2ye giderken ben trafik kazası geçirdim iki yıl sınıfta kaldım için okulda değilim tabi evlilik dışı çocuğu olmuş hırs istek azim herkese tüm yaptıklarını unutturmak için avukat adalet ekonomi milletvekilli her şey oldu. Geçen gün hatta bana üstten üstten konuştu bunların hepsini yüzüne vurdum diye beni şikayet etmiş taa Gürsuya gittim benim evim Gürsuya aşırı uzak. Şimdi iş bulamıyorum doğru düzgün arkadaşım yok 33 yaşında evde kaldım Instagram adreslerim sürekli kapandı için watshapım da doğru düzgün arkadaşım yok olanları da zaten çok sıktım her gün yazdım için benden sıkıldılar. Sizce bu SEVİNÇ MUHAMMED beni karakola şikayet edecek kadar vakit harcadığına göre sevinç yüzünden iş bulamıyorum Facebook Instagram hesaplarım kapanıyor olabilir mi?
Güncellemeler
11 ay
Ben 32 yaşındayım
Arkadaşlar bu yüzden iş bulamıyor olabilir miyim? Film tadında hikaye anlatcam ayrıntıyı okur musunuz?