Çalışmaktan çok korkuyorum lütfen bakın?

Ben liseden mezun olduğum gibi bir yerde kasiyerlik yaptım 1.5 sene. İlk tecrübemdi ilk aylarda iyi değildim beni uyardılar ve o günden sonra hep çok çalıştım ismim ön plana çıktı bu kız çok çalışıyor diye. Ama o baskı ve o konuşmadan sonra rüyalarıma hep iş yeri giriyordu uyuyamaz oldum. kendimide çok fazla savunabilen biri değilim. Daha sonrasın da ordan güzel ayrıldım. Daha bilindik bir mağazaya satış danışmanı olarak girdim. Ordaki müdür bana b*kmuşum gibi bakıyordu çok burnu havadaydı. beni çok değersiz hissettirdi. Canımı dişime takıp işimi layığıyla yapmaya çalışıyordum. Fakat beni odasına çağırıp birkere geç kaldım diye buraya layık değilsin burada çalışmamalısın bir şey yaptığını da görmüyorum kendine başka bir iş bak falan diye konuştu. ben o kadar kötü hissettimki ağzımdan bi kelime çıkartamadım tamam dedim sadece :( her ufak şeyde azarlar gibi konuşuyordu içime sıkıntı kalbime ağrı giriyordu. Makyaj yapmıyorum diye bu şekilde karşıma çıkma git makyaj yap diyordu. kalbime ağrı giriyordu şu an bile düşündükçe nefesim daralıyor. Ordan istifa ettim 2 ay sonra. kendimi b*ok parçası gibi hissettim halada öyle hissediyorum. Kendi değerimi bilip koruyamıyorum. Bu yüzden aynı muameleyi görürüm diye de işe girmeye korkuyorum.. :(

Çalışmaktan çok korkuyorum lütfen bakın?