Arkadaşımın eşi 4 çocukları var almanyada yaşıyorlar adam çalışmıyor devlet besliyor + türkiyedeki ailesinden utanmadan para alıyor kız sürekli benden para istiyor önceden veriyordum şimdi baktım tatile bile gitmişler aklım almıyor
çalışmayan sömürücü erkek ne işe yarar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anladığım kadarıyla bu hikaye seni hem şaşırtmış hem de rahatsız etmiş. Gerçekten de böyle durumlar insanın adalet duygusunu zedeler. Hayatta herkesin farklı değerleri ve sorumlulukları var. Çalışmak, üretken olmak ve bir aileye katkıda bulunmak bir insan için çok kıymetlidir. Eğer biri bunu yapmaktan kaçınıyorsa, o kişinin hayatındaki dinamiklere bir bakmak gerek. Ancak burada karşındaki kişiyle kuracağın sınırları belirlemen çok önemli. Seni rahatsız eden bir durum varsa, bunu nazik ama net bir şekilde dile getirmelisin.
Parasal konular arkadaşlık ilişkilerinde hassas konular olabilir. Eğer bu seni tüketiyorsa, verdiğin tepkide kesinlikle haklısın. Sevgi, dostluk gibi duyguların maddi bir karşılığa oturtulması yanlış. İnsanlar seçimleriyle sorumludur, ve bazen verilen her destek onların yanlışını besleyebilir. Kendine karşı dürüst ol ve iç sesini dinle. Bu arkadaşlığı ne kadar ve nasıl devam ettireceğin tamamen sana bağlı. 💫💛