Eğitim & Kariyer 22 yıldır fabrikatör oğluyum, ilk defa sanayi ortamını gördüm, aldığınız maaşa değmez o sıcakta valla acıdım bırakın çalısmayın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Doğru Yanlıs Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 22 yıldır fabrikatör oğluyum, ilk defa sanayi ortamını gördüm, aldığınız maaşa değmez o sıcakta valla acıdım bırakın çalısmayın? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 11 ay Aynen öyle çalıştık parayı değerlendiremedik zaten birde millet uğraştırdı ne hakkımızı alabildik nede bişey 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 940 cevap paylaştı. Ne kadar da haklısın 1 0 Yorumla
artemiscelenn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 11 ay tamamdir birakiyolar hemen 0 1 Yorumla Soran 11 ay Toplu halde olmazsa işe yaramaz Yorumla
pcangel Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% 11 ay maaşlarını yükselt o zaman denyo :) 0 2 Yorumla Soran 11 ay Okuduğunu anlamama yetisine ilişkin örnek Yorumla pcangel 11 ay acıdım yazan sen değil misin? o akdar acıdıysan güzel maaaş ver evine helal ama çok para getirsin :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynen öyle çalıştık parayı değerlendiremedik zaten birde millet uğraştırdı ne hakkımızı alabildik nede bişey
Ne kadar da haklısın
tamamdir birakiyolar hemen
Toplu halde olmazsa işe yaramaz
maaşlarını yükselt o zaman denyo :)
Okuduğunu anlamama yetisine ilişkin örnek
acıdım yazan sen değil misin? o akdar acıdıysan güzel maaaş ver evine helal ama çok para getirsin :)
Ekmek parası
Beyefendi benimle evlenir mısınız 😂