Gama İplik fabrikasında çalışıyorum, sizce başka iş mi bakmalıyım?
Çalışırım
Çalışmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aga sana bir tavsiye vereyim mi? Bakman gereken bir ailen yoksa, yalnızca kendine bakman gerekiyorsa birkaç ay dişini sık, belki bir yıl. Kendine bir bilgisayar al ve elektronik işlerden öğren. Freelance olarak yapabileceğin ve fabrikadakinden daha fazla kazanabileceğin bir alana yönel.
Kanka o dediğini yaptım. Sağlam PC topladım Twitch için ama baktım ki boş iş. Oyunlar hile dolu. yeni nesil dilencilik. Şimdi satıyorum herbalife'ye yoneliyorum. Para var diyolar bu işte bakalim. Elektronik derkenn anlamadim
Kankam twitch tarzı şeylerden bahsetmiyorum. 3d modelleme öğren, git asset yap onları sat. Web sitesi tasarlamayı öğren. Veya yalnızca web değil, başka programlama dillerini öğrenerek herkesin kullanacağı programlar yaz. Böyle şeylerle pasif gelir oluşturabilirsin.
Neyse, ben yazıyorum saat geç olmuş. Bir şey yazarsan da sabah geri dönüş yaparım.
Sağol iyi geceler
Eyvallah sana da 😂
Cevap
3Cevap
Valla dostum çalışırım calısmam bilemem mecbursan calısacaksın daha iyi bir iş bulana kadar sabret bence iş buluna git
Öyle yapicam. Ama soru farklı. Parası fazla diye toza, sıcağa katlanır misiniz?
Toz boya operatörüyüm bana anlatma :D çalışıyorsun işte yapıcak bişey yok
Yok be valla. Hayattan beziyor insan
sağlığımı bozacağını bildiğim bir yerde çalışmam. ama çoluk çocuk evlilik varsa bu karar kolay verilmiyor
Kaç para maaş
3400. Devamsızlık primi 200. Üretim 200. Bayramlarda gelirsek 1e 4 verio
Bence biraz iş araştır
Siz olsanız çalışır mısınız?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?