23 yaşındayım. Daha önce hiç çalışmadım. Babamın kiracısı peçete, ıslak mendil üretimi yapıyor. Yazın boş durmaktansa çalışıp para biriktirmek istedim. Babamla konuştum. Bana 'o iş senin için zor olur' diyor, adamla konuşmuyor benim için.
Daha önce bu işte çalışmış olan ya da bu iş hakkında bilgisi olan var mı? Zor bir iş midir? İşe girersem paketleme yapacakmışım, makinenin başında duracakmışım. Bildiklerinizi yazar mısınız?
Daha önce bu işte çalışmış olan ya da bu iş hakkında bilgisi olan var mı? Zor bir iş midir? İşe girersem paketleme yapacakmışım, makinenin başında duracakmışım. Bildiklerinizi yazar mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani ayakta duracağın iş evet yorucu olur ve fabrika genelde vardiyalı olur. Ama işe girmeden tam zorluğunu bilemezsin. O yüzden bence denemekten zarar gelmez.
Ayakta durmak yorar ama beni zorlamaz mental anlamda. İşi iyi yapabilir miyim, oradaki çalışanlar beni garip karşılar mı vb sonuçta ilk kez gidecem, aralarında yeni eleman istemezler. Aslında gram umrumda olmaz ama en ufak gerginliğe tahammülüm yok, kolay sinirleniyorum maalesef.
Sadece yeni sen olmazsın diye düşünüyorum. Daha önce çalışmamışsın, hemen hemen her yerde alışma süreci oluyor. Bu şekilde düşünmemelisin bence, çalışanlar iyiyse neden dışlasınlar yeni geleni? Sen işine bak, kalabalık ortamda dedikodu çoktur zaten. Başka iş imkanı yoksa şansını dene.
Hayatın ve okulun kıymetını anlarsın orada calıs bence
Hayatın kıymetini biliyorum, çalışma romantizmine girmeyelim. Para lazım sadece, bu nedenle de çalışmak istedim.
Ozaman daha rahat iş bak BİM a101 vs
3 ay çalışacağım bir iş arıyorum şimdilik. A101 vb yerlere giremem ayrıca. Çok fazla insanla iletişimde olmak istemiyorum. Fabrika uyar bana, iş şartları ağır olsa da etkilemez. Becerikli biriyim, işleri kolayca öğreniyorum
Hayırlısı
Sağol