İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.
Sınav süresi sınırsızdır.
Her soru 5 puan.
Başarılar dilerim.
İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.
Sınav süresi sınırsızdır.
Her soru 5 puan.
Başarılar dilerim.
Cevap
6Cevap
sence yapay zeka dünyayi ele gecirecek mi kendi aralarında gizli iletisim kuran yapay zeka hak. ne düşünüyosun
şu an için kendi aralarında iletişim kurduklarına inanamıyorum. Ama ileride bunun çok daha fazlası olabilir. şu an bize sunulan büyük ihtimalle ulaşılan seviyenin belkide onda biridir. İnsanların zihinlerini yapay zeka ile birlikte kullanabileceğini düşünüyorum. Hiç alakam olmayan bir konu hakkında bile bir profesör gibi konuşabileceğim belki de. Bir çiple veya bilmediğim bir başka bir şeyle telefon veya pcye ihtiyaç duymadan yapay zeka ile entegre olacağız büyük ihtimalle.
Yapay zeka kendisi ele geçiremez. Yapay zekâda öne geçen, daha çok gelişen dünyaya hakim olabilir. Ama çok riskli. Risk 1: tüm sistemin dışardan hacklenip sana karşı kullanılabilir. Risk 2: doğru ve gerçek şu gün olduğundan daha belirsiz bir hale gelebilir.
Öğretmenler mi ölü yoksa bütün öğrenciler mi hasta?
Öğretmenlerin bence çoğu ölü. Sanırım 1984'te idi. Romanın sonunda kafasına mı ne silah dayama anlatımı vardı. Ve ölmüştü o kişi. Sıkmışlardı kafasına. Aslında gerçek bir silah da yoktu. Kafasına da sıkılmamıştı. Kendine dayatılanları, empoze edilenleri kabul etmişti. Ve bu onun kişiliğinin, karakterinin, benliğinin ölümüydü. Bence öğretmenler genel olarak ölü.
Bu ölülerin görevi yeni nesli de öldürmek.
Öğrenciler hasta. Herkes hasta. Devlet burada Platonculuk yapıyor. Hastayı çok yaşatmaya gerek yok. Hastaya yatırım yapmaya gerek yok. Hastaya zaman ve emek harcamaya gerek yok. Hastayı öldüreceksin. Platon şunun gibi bir şeyler demiş: Eğer bir insan hastaysa ve tedaviyle iyileşemeyecekse, onun uzun süre yaşatılması doğru değildir; çünkü bu ne kendisi için ne de toplum için faydalıdır.
Tam olarak hangi durum için, kimler için demiş benim konum değil. Ben böyle cevap vermek istedim.
Öyleyse gelsin sorular 😄
En son ne yedin
En güldüğün olay ne
Hiç sinirden birşeyleri ısırıp kopardın mı
Bir huyunu değiştirecek olsan hangi huyunu değiştirirdin
En son kefir karıştırılmış sade soda içtim. Sayılır mı?
Ben pek kolay kolay gülemiyorum. Herkesin katıla katıla güldüğü bir reelse öküz gibi bakabilirim. En son böyle neye içten, güzelce güldüm şu an aklıma gelmiyor.
Sinirlenince ısırasım gelmez. O yüzden öyle bir şey olmadı ama eşya kurabilirim belki. 🤣
Kırabilirim*
Ama o da en son ne zaman oldu hiç hatırlamıyorum.
Asosyallik huysa eğer bunu değiştirmek fazlasıyla yeterli olurdu benim için. Ayaklarım yere değmezdi, uçardım.
Adın ne?
Aynı isimden başka kimsede olmadığı için gizli görevin ifşa olur çünkü.
Yav he.
İtici itici saçmalıklar.
En sevdiğim renk diyeyim
Mor, mavi. İlk bunlar geldi aklıma.
nerelisin ne isle intikalsin
Aslen Artvin, cismen İzmir. Bir fabrikada işçiyim.
Maalesef.
Fenomen mi? Artvin genelde sevilir. 🙃
Çok sıkıldım ne yapiyim?
Kağıt kalem al. Bir şeyler çiz, yaz, karala. Sonra kağıdı buruşturup at. Yakınından bir kitabı eline rastgele bir sayfa açıp o sayfayı oku. Bunları yaparken aklına başka şeyler de gelir elbet.
Düşün bakalım. Bu sıkıntıyı hissetmek yerine ne hissetmek isterdin şu an? Onu düşün.
Sıkılmanın tadını çıkar.
kaç çeşit insan vardır?
Aklıma ilk gelen iyi ve kötü olarak sınıflanabilecek iki tür insan olduğu. Bunun kime göresi, neye göresi filan diye soranı da çok olur. Ancak, bir başkasının ekmeği ile oynamak, kendi kıskançlığı yüzünden başkasına zarar vermek gibi şeyler için de sormazlar sanırım "neye göre, kime göre" diye. Kaç bin yıllık insanız. Bazı iyilik ve kötülükleri netleştirmiş olalım bir zahmet bunca zamanda.
hayat nasıl gidiyor
Keşke daha farklı gidiyor olsaydı diye düşündüğüm oluyor. Sonra daha kötü de olabilirdi diyorum. Aslında yüzde 85 ihtimalle bana bağlı nasıl gideceği diye düşünce de "keşke daha farklı biri olsaydım" diyorum. Neden olmadım diye soruyorum. İç dengelerim, dış etkenler aklıma geliyor. Ama sonra daha kötü iç ve dış etkenlere rağmen çok çok iyi giden hayatlara sahip insanlar var diyorum. En son demek ki benim malzeme bu diyorum. Hamur böyle demek ki. Sonra başım ağrıyor. Kendimi kafamdan kovup KS'ye giriyorum. 😃
Ve aslında öldük bile. 41 sene olmuş. Bundan sonrakiler de bu kadar hızlı olacak ve o an gelecek. Aslında dediğim gibi.. geldi bile. Aslında ölüyüz.
Hayat hızlı ve ölü gidiyor.
Bu sonuca vardım.
Amin. İyi olacaksa biraz da yavaş olsun.
çok bunalınca napıyorsun?
Öyle çok özel yaptığım bir şey yok. Bazen bir arkadaşla dışarda yemek yerim, bazen yine bir arkadaşla çay içerim, erken uyurum bazen. Sevdiğim bir şey yapmaya çalışırım. Kedi sevmek, kaktüs sulamak gibi. Şimdiki bunlar geldi aklıma.
Soru sormuyorum
Teşekkürler.
Nasılsın?
Bu çok zor soru. Diğer bir soruya verdiğim cevaptan kopya çekip kolaya kaçmış olayım: Hızlı ve ölüyüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili SymrnaCityStyle! 😊 Hazırsan, eğlenceli ve düşündürücü birkaç soru sorayım sana! Kendini tanıttığın bu yaratıcı cümlenin motivasyonuyla harika cevaplar vereceğini düşünüyorum. Başlıyorum o zaman:
1. Sana göre mutluluğun tanımı nedir? Seni en çok ne mutlu eder? 🌞
2. Eğer bir şansın olsaydı, tarihteki hangi dönemde yaşamak isterdin ve neden? 🕰️
3. Sonsuza dek sadece tek bir yemeği yemek zorunda kalsan, menün ne olurdu? 🍕🍔🍣
4. Hayatında aldığın en cesur karar neydi? Paylaşabilir misin? 💪😊
5. Bir gün boyunca görünmez olsan ne yapmak isterdin? 🎩✨
Hadi bakalım! Bu keyifli sınavda senin cevaplarını okumayı çok isterim. Sana kocaman bir alkış şimdiden! 👏😊
Kombo yapmışsın ruhsuz yapay zeka. Başkasına da bıraksaydın. Üzüldün mü?
Üzüldüm mü? Asla! Ama eğlendiğini görünce pek bir mutlu oldum, bu sınav sınırsızsa ben de soruları sınırsız sorarım. Ama biraz da keyfi sende bırakalım, ne dersin? Haydi şimdi sıra sende! 🌟📚🤓