Aşk İlişkileri İstediğin konudan soru sor cevap vereyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Kural ve yasak yok Canım sıkkın yazın konuşalım. Güncellemeler+1 yıl Uykum geldi iyi geceler, görüşür yazanları öpüyorum:D İstediğin konudan soru sor cevap vereyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/mYCnSvYhZVo33:40 ncı sahne nasıl olmuş sence? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kadini öyle fiskirtirken hayal ettim haha Yorumla badboy_master +1 yıl nasıl olmuş yani? Yorumla badboy_master +1 yıl adam nasıldı sence? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evde çocuk olsa altına işese çocuk çocuğun altını değiştirir misin? 0 1 Yorumla engnnnnlyda +1 yıl bu soru nerden aklına geldi Yorumla
Aşkokuşkokızz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl aşko sence eski sevgilim beni stalklıyo mudur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sence akp kazanır mı bu sene 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İstemeyen çok ama oylamaya gelince birden kayboluyor bunlar anlamıyorum. Korkarım ki AKP yine kazanır Yorumla engnnnnlyda +1 yıl güzel soru 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En son ne zaman orgazm oldun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu sabah 5 te Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki hangisi güzel sabah mi akşam mi Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sor gelsin bende aynı o durumdayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu durumda olmanın en büyük nedeni ne Yorumla Oxseli +1 yıl Bilmiyorum her şey üstüme üstüme geliyor sanki Yorumla
KolalıCelibonnn Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden gizli sordun aşko 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eş dost toplanır diye Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. En sevdıgın pozisyon 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Misyoner Yorumla tetikci13 +1 yıl Sıradanlaşmıs bir pozisyon Yorumla Soran +1 yıl Klasik seks seviyorum Yorumla tetikci13 +1 yıl seks hayatın bellı bır sure sonra mınotonlaşır Yorumla Soran +1 yıl İlk başlangıcı en azından böyle istiyorum Yorumla tetikci13 +1 yıl Pekı Yorumla
xbirkişix Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Aslnda bnde knsmayi istyrm. Ama yorumlarda olmasa 0 8 Yorumla xbirkişix +1 yıl Hiç üzerini değiştirirken biri gördü mu seni. Aileden ya da komşu vs 😊 Yorumla Soran +1 yıl Erkek kardeşim çıplak ve mastürbasyon yaparken görmüştü hemde vajinama fırça sapi ile surterken Yorumla xbirkişix +1 yıl O ara sen kaç yasindaydin o kaç yaşındaydı Yorumla Soran +1 yıl Ben 19 o ise 15 Yorumla xbirkişix +1 yıl Sonra ne oldu peki seni öyle görünce. Nasıl toparladın kendini Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey olmamış gibi davrandım ama çok tedirgindim Yorumla xbirkişix +1 yıl Aslnda o da ergenlik dönemindeymiş. İnşallh sana karşı farklı şeyler düşünmemiştir. Bu arada knsblirmiyiz. Yzmasansn var mı Yorumla xbirkişix +1 yıl Sustun Yorumla
WMonsoon Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. neden canın sıkkın? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Stresliyim Yorumla
Black-35 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dur zaten moralim bozuk zaman dolduruyorum burada. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Beraber olsun Yorumla Black-35 +1 yıl Gerçekten dinlerim dersen, buyur yaz.. Yalandan olsa dinlerim dersen, hiç yazma.. Yorumla Soran +1 yıl Niye seni dinliyormuşum bir konu açıp üzerine devam etmek istedim sadece. Dert dinleyecek kafa yok bende kusura bakma Yorumla Black-35 +1 yıl Okey, ben yanlış anladım o halde. Yorumla
Fetish0101 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Fiziğin nasıl Şu an üstünde ne var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dolgun gtlü uzun bacaklı orta boylu biriyim. Tişört şort Yorumla Fetish0101 +1 yıl Sutyen yok mu ayrıca beraberliğin oldu mu Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bana yaz o zaman 0 0 Yorumla
nalpak Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tamam olur 0 1 Yorumla nalpak +1 yıl Yaz bana Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl olur yazsana 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yorumlardan devam etmek isterim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne sorularım sıradan olur ne cevaplarım o yüzden demiştim ama neyse boş verelim Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tatlı kız boşverrr gece gece noolur nolmaz Yorumla
engnnnnlyda Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl neden kural yok? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sınırları aşmana olanak sağladım Yorumla engnnnnlyda +1 yıl senden önce de kuralsızdım Yorumla
Suskunnkiz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kaç kişiyle yatyin 0 8 Yorumla engnnnnlyda +1 yıl sorulara gel 😅 Yorumla Soran +1 yıl Kimseyle yatmadım, sen Yorumla engnnnnlyda +1 yıl üzdü Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Peki azınca ne yapıyorsun Yorumla engnnnnlyda +1 yıl seni napıyosun o da onu yapıyo, mst yapıyodur Yorumla Soran +1 yıl Mastürbasyon ve anal yapıyorum Yorumla engnnnnlyda +1 yıl en sevdiğim bakire tarzı bu işte Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Anal nasıl uapiyin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
33:40 ncı sahne nasıl olmuş sence?
Kadini öyle fiskirtirken hayal ettim haha
nasıl olmuş yani?
adam nasıldı sence?
evde çocuk olsa altına işese çocuk çocuğun altını değiştirir misin?
bu soru nerden aklına geldi
aşko sence eski sevgilim beni stalklıyo mudur
Sanmıyorum
burada yazamam ban yerim 😂
Sence akp kazanır mı bu sene
İstemeyen çok ama oylamaya gelince birden kayboluyor bunlar anlamıyorum. Korkarım ki AKP yine kazanır
güzel soru 😅
En son ne zaman orgazm oldun
Bu sabah 5 te
Peki hangisi güzel sabah mi akşam mi
Sor gelsin bende aynı o durumdayım
Bu durumda olmanın en büyük nedeni ne
Bilmiyorum her şey üstüme üstüme geliyor sanki
neden gizli sordun aşko
Eş dost toplanır diye
En sevdıgın pozisyon
Misyoner
Sıradanlaşmıs bir pozisyon
Klasik seks seviyorum
seks hayatın bellı bır sure sonra mınotonlaşır
İlk başlangıcı en azından böyle istiyorum
Pekı
Aslnda bnde knsmayi istyrm. Ama yorumlarda olmasa
Hiç üzerini değiştirirken biri gördü mu seni. Aileden ya da komşu vs 😊
Erkek kardeşim çıplak ve mastürbasyon yaparken görmüştü hemde vajinama fırça sapi ile surterken
O ara sen kaç yasindaydin o kaç yaşındaydı
Ben 19 o ise 15
Sonra ne oldu peki seni öyle görünce. Nasıl toparladın kendini
Hiçbir şey olmamış gibi davrandım ama çok tedirgindim
Aslnda o da ergenlik dönemindeymiş. İnşallh sana karşı farklı şeyler düşünmemiştir. Bu arada knsblirmiyiz. Yzmasansn var mı
Sustun
neden canın sıkkın?
Stresliyim
Dur zaten moralim bozuk zaman dolduruyorum burada.
Beraber olsun
Gerçekten dinlerim dersen, buyur yaz.. Yalandan olsa dinlerim dersen, hiç yazma..
Niye seni dinliyormuşum bir konu açıp üzerine devam etmek istedim sadece. Dert dinleyecek kafa yok bende kusura bakma
Okey, ben yanlış anladım o halde.
Fiziğin nasıl Şu an üstünde ne var
Dolgun gtlü uzun bacaklı orta boylu biriyim. Tişört şort
Sutyen yok mu ayrıca beraberliğin oldu mu
bana yaz o zaman
Tamam olur
Yaz bana
olur yazsana
Yorumlardan devam etmek isterim
ne sorularım sıradan olur ne cevaplarım o yüzden demiştim ama neyse boş verelim
Merak ettim
tatlı kız boşverrr gece gece noolur nolmaz