Eğitim & Kariyer Eczane çırağı olarak işe başlicam bende reçetelere bakıp ilaç verecek miyim yoksa sadece temizlik ve dolap düzenleme mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay Güncel Eczane çırağı olarak işe başlicam bende reçetelere bakıp ilaç verecek miyim yoksa sadece temizlik ve dolap düzenleme mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 11 ay Benimde lise sonrası ilk işimdiEczane temizliği sana yaptırlar sabah veya akşam kapatirkenAma ilaç vermeyi, reçete bilgisayara girmeyi Herseyi öğretirler 1 4 Yorumla Soran 11 ay Ne kadar sürede öğretirler ve yapmaya başlarım 2 3 ay sonra çıkmayı düşünüyorum da Yorumla Kriptolog 11 ay İlk hafta bile birçok şeyi öğrenirsin Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederim Yorumla Kriptolog 11 ay Rica ederim başarılar Yorumla
unal1652 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 11 ay Güzel iş 6 Aya tam çalışmaya başlarsın 1 2 Yorumla Soran 11 ay 2 ay yazın çalışıp çıkmayı düşünüyorum skjdjfkfjkf Yorumla unal1652 11 ay Bol şans Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 837 cevap paylaştı. sırayla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benimde lise sonrası ilk işimdi
Eczane temizliği sana yaptırlar sabah veya akşam kapatirken
Ama ilaç vermeyi, reçete bilgisayara girmeyi Herseyi öğretirler
Ne kadar sürede öğretirler ve yapmaya başlarım 2 3 ay sonra çıkmayı düşünüyorum da
İlk hafta bile birçok şeyi öğrenirsin
Teşekkür ederim
Rica ederim başarılar
Güzel iş 6 Aya tam çalışmaya başlarsın
2 ay yazın çalışıp çıkmayı düşünüyorum skjdjfkfjkf
Bol şans
sırayla