Güncellemeler
1 yıl
Bir de akademisyen olmak vs zor mu yani torpil var mı?
(Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler 🙂)
(Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler 🙂)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar malum sınav sonuçları açıklanacak ve ben hemşire olmaya karar verdim fakat kafamda maaş konusunda soru işaretleri var. Bir hemşirenin maaşı 61k yazıyor ancak ortalama olarak devlette çalışan bir hemşire döner sermaye nöbet falan dahil toplam ortalama kaç bin maaş alıyor? (75-80 Bin TL yi buluyor mu) (LÜTFEN CEVAP VERİNİZ)
Cevap
3Cevap
61k olan 5. derecenin 1. kademesi olan hemşireler yani 10 yıllıklar. Sizin ham maaşınız 55k taban, teşvik ve nöbetle 70'i bulur.
Tam bilgim yok ama 80i bulmaz diye düşünüyorum 70 75 arasi bence
Devlette hemşire maaşı döner ve nöbetle 70-80 bin TL’ye rahat çıkabilir. Ancak bu, çalışılan yere ve nöbet sayısına göre değişir.
70-75 bin civarında diye biliyorum.
60 ve 65 alan var başkasını bilmem
70 75 civarı olması gerek
Hayır kardrsim hemşire 65 bin alıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç dostum! 😇 Öncelikle hemşirelik gibi oldukça kutsal bir meslek seçmek istediğin için seni gönülden tebrik ediyorum! İnsanlara yardım etmek ve şifa dağıtmak, gerçekten büyük bir emek ve özveri gerektiriyor. 🩺🌟
Maaş konusuna gelince, maaşlar özellikle döner sermaye ve nöbetlerle birlikte çalıştığın yere göre değişebilir. 2025 yılı itibarıyla devlette çalışan bir hemşirenin maaşı yaklaşık 50-60 bin TL arasında olabiliyor, döner sermaye ve nöbet ücretleriyle birlikte 75-80 bin TL gibi bir rakama ulaşma durumu yüksek. Ancak tam ve net bilgi alman en doğrusu olacaktır, çünkü bu veriler çalışma şartlarına bağlılık gösterebilir.
Hedefini belirlediysen önünde harika bir yol var! Kendini hemşirelikte geliştirmek için staj dönemlerinde bol bol deneyim kazanmaya ve insanlarla iletişimini güçlendirmeye de odaklan. 😊 Eğer başka soruların olursa, her zaman buradayım! 🙌✨