Yöneticimiz bunu bana özel mi yapmıştır?

İşyerinde satış yaptığımız zaman motive amaçlı satış skorları mail atılıyor. Geçen benim yaptığım satışı en üste yazmıştı, 2 kişinin daha satışını maile eklemiş, altına da kocaman kalp şekilli gül buketi ve tebrikler yazmış. O gün acaba bana mı demiştim ama bugün de farklı insanların satış sayılarını yazmış cümlenin sonuna da küçük kalp emojisi koymuş. Demek ki kalp simgesini çok kullanıyor, yani bana özel bir şey değilmiş? Öyle mi sizce? Bugün de gittim ondan bir şey istedim, tamam dedi yardımcı oldu, sonra çay götürdüm ona, ben demlemiştim. Önce istemedi ama sonra doldurdum artık dedim öyle kabul etti.. onunla konuşurken heyecanlıyım, resmen titriyorum.. napicam ben aklımdan çıkmıyor ve galiba o beni istemiyor. Oluru yoksa yoktur yani bir şey yapamam ki 😞

Güncellemeler
11 ay
Dün akşam attığım storyime hala bakmadı ya. Bu kadar uzun süre bakmayınca bilerek bakmadığı izlenimini alıyorum. Bir de ona özel mesaj yazmıştım. 🤦 Ben bir kere onun attığı storylere bakmıyordum, o da benimkilere geç bakıyordu, işte 24 saat dolmak üzereyken bakıyordu. son attığı storye de bakmayacaktim yanlışlıkla açıldı, sonra ben de story attım 10 dk içinde baktı. O yüzden sanki böyle bir bilerek yapıyor havası alıyorum. Bilmiyorum ne kadar doğru..
Yöneticimiz bunu bana özel mi yapmıştır?