İlgisiz, işsiz sürekli kıyafet baskısı yapan bir aile yapısına sahibim düşünce yapılarımızda hiçbir şekilde uyuşmuyor örnek verecek olursam kendileri çok iyiymiş gibi birde insanlıgın %90'ının sonsuza kadar cehennemde yanacagını savunuyorlar şaka gibi ya çoğu gece kendimi sorguluyorum neden sevilmiyorum sürekli neden susuyorlar aynı evde bile farklı odalardayız diye kadın her hareketinde ayağa kalkıyo bismillah oturuyor allahuekber diyo sürekli hadi böyle şeyleri geçtim pantolon giyiyorum t-shirtle yıllardır ona bile laf ediyolar yok işte korkuyoruz cehennemde yanacaksın sonsuza kadar yok şöyle asılacaksın böyle işkence göreceksin abii şakamı bu kadar yobazlık? Bunu diyen insanlar ayda 1 banyo yapıp leş gibi kokan hayatta namazdan +14 saat uyumaktan başka amaçları olmayan tiplemeler
Yemin ederim bu nal dım atanmak ve terketmek istiyorum Kayseri gibi yobazların çoğunlukta yaşadığı bu lanet şehri
Yemin ederim bu nal dım atanmak ve terketmek istiyorum Kayseri gibi yobazların çoğunlukta yaşadığı bu lanet şehri