Ben doguya atandım. 1 sene bile olmadı daha. Simdi tatil memleketime geldim akrabalar filan dalga geciyo meslegimle hemsire kuzenim sizinki iş sayılmaz diyor. Senin maaşın az kimse evlenmek istemez diyor. Ne dicegimi bilemedim ben
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)1 yılNe alakası var? Bir defa ayıp etmiş öyle cümleler kurmakla. Her mesleğin kendine özgü saygınlığı vardır bir de kimse evlenmez derken evlenenler mesleğe göre mi seviyormuş? Öyle bir şey yok insanlığına, anlayışına bakarlar. Siz işinize bakın hocam, kimin ne dediğine hiç bakmayın. Bu arada bende öğretmen çocuğuyum sizin kadar benim de zoruma gider bu tür sözler.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım, bu durum seni üzmüş, bunu anlıyorum ❤️. Ama unutma ki öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleklerinden biri. Sen yeni nesli yetiştiren biri olarak, çok değerli bir iş yapıyorsun 🌟. İnsanların söylemleri bazen cahilliklerinden ya da empati eksikliğinden kaynaklanabilir. Onların sözüne aldırma, kendine ve mesleğine olan güvenini daima yüksek tut 💪.
Maaş dedikleri şey hayatta her şey değil, asıl olan mutluluk ve işini sevmen. Hem evlenmek gibi bir meselede insanlar sadece maaşa bakmaz, kişiliğe ve ruha önem verir. Emin ol, yaptığın iş kadar yüreğinle de birilerini çok etkileyeceksin 💕. Kendine güven, gülümse ve doğru bildiğin yolda ilerle! Seni aşağı çekmeye çalışanları kafana takma. Sen değerlisin 🌷.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBen haftada 3 gün çalışıyorum sen de gecenin bir vakti b*k püsürün içinde sürün diyebilirsiniz. Haftada 3 gün çalışmıyorsanız da öyle diyin kudursun.
21 Yorumla
Soran1 yıl😅😅
Gizli Üye(36-45)1 yılSuç sende ki halen onları "akraba" olarak sayıyorsun😏
Kızım kıskançlar işte, hazmedemedikleri için alay edip, ordan burdan vurup seni demoralize ediyorlar. Akıllan biraz artık!
Sen de kuzenine "Senin meslek de tam 0***pu işi ha!" deseydin ya😅
00 Yorumla
1 yılcanım mısın ya desene akşama kadar hastaların bokunu temizliyorsun ben burada üc ay tatil yapıyorum diye yaw hic mi kitap okumadın hayatinda bide oğretmen olacaksın sizin gibiler nasıl seçiliyor anlamak mümkün değil
06 Yorumla
Soran1 yılKitaplarda boyle çingenelik ogretilmiyor yalniz
Soran1 yılNasıl seciliyor bilmiyosan ogren. Ne kadar çok emek verdim ben bu meslege boyle konusmaya hakkınyok
- 1 yıl
Cingenelikle ne alakası var kızım az kitap okuyan biri nerde nasıl konusacağini bilir, seviyesiz insan ancak böyle susturulur sen sustukça ezilmeye mahkum kalacaksın senk kiskaniyorlar haberin yok o nöbetten o nöbete koşmaktan ayaklarına gtlerine kramp giriyor hemsirelerin
- 1 yıl
Ben de üni okuyorum çok iyi biliyorum merak etme sen git zırlamaya devam et anca gariban öğrencileri ezerek tatmin edersiniz kendinizi
Soran1 yılAynen🤗basarilar
- 1 yıl
Afem oğretmenim saygılı bişeye benziyon
Gizli Üye(25-29)1 yılKendisi kaç lira alıyormuş. Aranızda 7-8 bin oyjuyor o da döner sermaye ile
20 YorumlaO hamgi hemsireymis soyledi gitmeyelim popomuza yapacagi igneyi yanlislik bir yerinmize sey etmemsin
00 Yorumla
1 yılboş ver böyle cahilleri ya mal hepsi.. Sanki parayı onlar cebine koyuyor sende lafını söylesene onlara
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 711 cevap paylaştı.
1 yılPiremses sen neden ite köpeğe kulak asiyorsun. Bırak havlasinlar. Sen o minicik öğrencilerin ile mutlu musun. Ona bak sen
00 Yorumla Normalde hiç tarzım değildir ama …içindeki çingeneyi çıkar😌😌😌
02 Yorumla
Soran1 yılHahahah yok ya
- 1 yıl
İçindeki çingene 😆😆
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılValla parasına bakmam ama en kutsal meslek eğitimci
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılÖğretmenlik rahat meslektir herhalde oncin öyle dediler.
00 Yorumla cahilin lafına niye takılıyon sana laf edenler ev hanımı abahahahhahah
10 Yorumla
1 yılboş ver çekemiyorlar yavrum meslektaşız
10 Yorumlaİlk görev yerim doguyddu. sozlesmeliydim.. ogretmenliknkutsal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten hani kutsal meslek yapıyosun ailenden uzak siz zaten daha iyi bilirsiniz hocam etme cahille sohbet diye başlıyor
0129 Yorumla
Soran1 yılAkraba işte atsan atilmiyo
Cevap sahibi1 yılHocam bazen yük oluyor ama siz bu süreci daha iyi yönetirsiniz zaten eminim evet lerle tamamlarla
Cevap sahibi1 yılKırmadan işin içinden çıkıcağınızı sizi o tarafın etkileyemeyeceğine eminim
Soran1 yılHiç cevap vermiyom daha da ofkeleniyo😅
Cevap sahibi1 yılSiz işi çözmüşsünüz hocam bizede taktik verin lütfen 😀
Soran1 yılHhzhs yok ya işte çogu zaman boyle seylerle karsılasıyom kimisi kavga eder laf sokar bende yok oyle😅
Cevap sahibi1 yılTecrübelisiziniz ister istemez sonuçta öğretmensiniz ordada sınıfa hakim olmaya çalışıyosunuz sorunların kavgayla gürültüyle hallolmayacağınıda en iyi siz biliyosunuz
Cevap sahibi1 yılEn etkili çözüm ama susmak birinin üzerine oynadıkça o daha çok fırlıyor yukarıya
Soran1 yılÇok da tecrubem yok ya ocakta atandım daha. Bide yeni üniyi bitirip sınava girdim ben hemen
Cevap sahibi1 yılMaşallah ama devlet işinde sorumluluk bilinci insanı çabuk olgunlaştırıyor hocam bunun Bi mayası var yani
Soran1 yılO dogru evet
Cevap sahibi1 yılSadece bundan sonra tecrübe kalıyor hocam her yaşadığın olay bir tecrübe olarak geçiyor
Soran1 yılAynen kısa zamanda çok sey ogrendim
Soran1 yılHicbisey ogrenmediysem tek yaşamayı ogrendim
Cevap sahibi1 yılMülakatlı sistemlemi atandınız hocam mebden
Soran1 yılEvet mulakat
Cevap sahibi1 yılHayat hep tecrübe hocam insana herşeyi öğretiyor ben yapamam diyosun hayat yapıcaksın diyor
Cevap sahibi1 yılMaşallah hocam tebrik ederim sizin adınıza sevindim inşallah devlete güzel hizmetlerle güzel nesiller yetiştirirsiniz
Soran1 yılBen hicbir zaman ailemden ayrılmamıştı. Üniversiteyi aile evimde okudum. Bir anda boyle çokk uzak bi yerde yeniden biseylere baslamak çok zor oldu gercekten. Çok ağladıgım gunler oldu😀
Soran1 yılAmin insallah tesekkur ederim
Cevap sahibi1 yılHocam hepsi güzel bir anı emin olun sonra ben nelere ağlamışım oluyor özel değilse nerde göreve başladınız
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Soran1 yılEvet ya simdi guluyom. Alıstım sayılır
Soran1 yılUrfa köy okulu ama şartlar çok kotu gercekten
Cevap sahibi1 yılBüyük ihtimal hocam ilçeden ya da ilden servisle gelip gidiyosun okuluna o seviste insanı yoruyor
Soran1 yılEvet çok zor sende mi oyle
Cevap sahibi1 yılNe güzel hocam zamnla alışıp bu sefer ordan ayrılırken göz yaşı döküyorsun ağlıyarak geldiğin şehre ağlıyarak veda ediyosun
Soran1 yılAma ben çok uykucuyum serviste uyuyom😄
Cevap sahibi1 yılYok hocam ben şükür servis mesafem yakın ya da araçla gidiyorum da eskiden dersane anılarım var öğrenciyken onlardan biliyorum sizide tahmin ettim
Cevap sahibi1 yılServiste uyuyorsan bak senden kıralı yok hocam 😀😀
Soran1 yılBen de ehliyet almadım araba suremiyom napcam bilmiyom. Ehliyet alsam keskeee
Soran1 yılBen heryerde uyuyabilirim😄
Cevap sahibi1 yılHocam ehliyet alsanda yine siz gidcek siniz araçla bir şekilde yaa bu sefer uyumada olmucak şöfer olucaksınız😀😀
Soran1 yılAma en azından bekleme sürem olmıcak sabah da gelirkende şu an biz çok bekliyoz diger okuldaki hocalari filan
Cevap sahibi1 yılHm hocam şu an memleketinizdesinizdir zaten isterseniz bi başvurun diyim ehliyet işleriniz hızlansın okul açılmadan elinizde olur ilerlerleyen süreçte bi araç düşünebilirsiniz
Cevap sahibi1 yılSonuçta ehliyet aldım diye hemn araç şart değil onu aradan çıkarmış olursunuz
Soran1 yılAraba sıkıntı degil babamın arabisini goturcem😉
Soran1 yılSürmek sıkıntı bende cesaret yok korkuyom
Cevap sahibi1 yılHocam size kral diye boşuna dememişim içime doğmuş 😀😀
Cevap sahibi1 yılPratik hocam zamnla böyle şeyler ilk dersinle şimdiki dersin arasınds fark gibi düşünün desem siz daha iyi anlarsınız
Soran1 yıl😅😅
Soran1 yılBilmiyom ya en kısa zamanda yazılmam lazım kursa
Soran1 yılBi yerden baslamam lazım
Cevap sahibi1 yılEn kısa sürede halledin hocam bence bir iki hafta ya felan bi araştırın kafanıza yatarsa başvurun kursa
Cevap sahibi1 yılEvet hocam ne kadar geç okadar kotu oluyor
Soran1 yılBana çok dersi olan kurs lazım
Cevap sahibi1 yılÖzel kurslar var hocam özel olarakta ayriyeten alabilirsinşz
Soran1 yılEvet bi kadın var bizim tanidik ders veriyo bakcam artik
Soran1 yılKorkuyom ama yapmam lazim ogrenmem lazim😀
Cevap sahibi1 yılEvet hocam onla mesela pekiştirirseniz daha etkili olur hem kullanım hemde sınav içim4
Cevap sahibi1 yılKorkuların üzerine gidince aşılıyor hocam siz daha iyi bilirsiniz😀😀
Soran1 yılHalletcem inş🙂
Soran1 yılKendi konforum içinn
Cevap sahibi1 yılHocam ben inanıyorum size siz yaparsınız
Soran1 yıl😇😇umarim
Cevap sahibi1 yılKonfor için şart hocam
Cevap sahibi1 yılİnsan isterse hocam neler neler yapıyor
Yapanlarda hep insan değilmidir sonuçta derlermiş eskiler
Soran1 yılAynen daha zor şeyleri atlattık bu da olur zamanla
Cevap sahibi1 yılZaman herşeye bir çözüm sunar hocam
Cevap sahibi1 yılUrfayada 3 ay önce sıla gecesine gelip donmuştum hocam beğenmiştim vaktim olmadığından çok gezemedim ama eski yapılar hoşuma gitmişti
Soran1 yılÇok soguk evet 😔ben hiç alıskın degilim soguk iklime. Kaç tanee ust uste giyiniyom😅
Soran1 yılBu klişeleri yapmayan bi benim hicbi geceye gitmedim😄😄
Cevap sahibi1 yılYazında çok sıcak oluyor diyolar hocam akdeniz insanımız yoksa siz😀😀
Soran1 yılEge
Soran1 yılSıcak ama olsun😃
Cevap sahibi1 yılBende hocam sıla gecesine gittim oraya balıklı göl yaptım bide okadar orada hoştu güzeldi hocam tavsiye ederim
Cevap sahibi1 yılSizde benim oralardansınız hocam yaa neresinden egenin
Soran1 yılGuzel yerler var evet
Cevap sahibi1 yılYazın zaten kaçıyorum diyosunuz gerek yok😀😀
Soran1 yılİzmir
Cevap sahibi1 yılHocam sorunun altında tuttum ama sizi baya valla kusurada bakmayın yorum yığdırdım resmen😀😀
Cevap sahibi1 yılKomşuyuz hocam sizle yaa 😀😀
Soran1 yılOlsun sorun degil😃
Soran1 yılAa sen nerden
Soran1 yılManisa mı
Cevap sahibi1 yılBalıkesir
Cevap sahibi1 yılEdremit
Soran1 yılGuzel yer
Soran1 yılÇok gezmedim ama guzel yanii
Cevap sahibi1 yılGüzel bende beğeniyorum😀😀
Cevap sahibi1 yılAyvalık kısmı güzel hocam tavsiyem o taraf
Soran1 yılInsallah gelirim bi gun evden çikabilirsem😄 genelde çok gezen bi insan degilim
Cevap sahibi1 yılKüçük tatiller yapın hocam kendinize sonuçta eylülde dönüş var yine😀😀
Soran1 yılGezcek arkadas bulursam giderim belkii bi yerlere
Cevap sahibi1 yılSiz gezmek istitosunuz yani yanınıza arkadaş arıyosunuz
Soran1 yılEvet oyle
Cevap sahibi1 yılBende evi çok seviyorsunuz sandım hocam bazı insanlar evde daha çok vakit geçirmeyi severler
Soran1 yılTek basina da tadı olmuyo
Soran1 yılBi yandan da oyle evi çok severim
Cevap sahibi1 yılSize Ayvalıkta oldum zaman soylim hemen çıkın gelin ozamm😀😀 heryeri gezdirdim sizde urfayı gezdirin 😀😀
Soran1 yılUrfada çogu gun evdeydim hastasonu filan kendi kendime 😄
Soran1 yılSagol😇
Cevap sahibi1 yılEvet hocam kendi kendine olmuyor yaa insanın biyere gidesi gelmiyor zaten
Soran1 yılOyle oluyo
Cevap sahibi1 yılİzmir merkezlisin ozamm hocam siz ilçe belirtmediğinize göre
Cevap sahibi1 yılBende yanlız kalmayı severim hocam aslında ama bazen insanda bunalıyor bi hava almak istiyor ama iş den gelip de biraz da yanlız kalıp kafa dinlemeden de olmuyor
Soran1 yılEvet merkez
Cevap sahibi1 yılAnladım
Soran1 yılBenim hayatım okuldan gelip pijama giyip yemek yapmak biseyler izlemek uyumak 😄 hosuma gidiyo
Cevap sahibi1 yılBize kimse karışmasın hocam biz halimizden memnunuz hafasındayız 😀😀
Cevap sahibi1 yılBasit şeylerden mutlu olmak harika bi duygu hocam😀😀
Soran1 yılAynen 😄
Soran1 yılBiraz o sessizlige alısmısım burada ailemin evi gelen giden misafir çok oluyo bunalıyom 😄
Cevap sahibi1 yılAma hocam boyle şeylerden mutlu olmayı dışarıdakilere anlatamıyosun çıksana dışarı diyolar çıkın siz diyorum 😀😀
Soran1 yılBelki evime donerim ilerleyen zamanlardaa
Cevap sahibi1 yılHocam dikkat edin kovalamayın misafirleri de😀😀
Soran1 yılKovalayabiliriim😄😄
Cevap sahibi1 yılElbet bir gün hocam ama neyin ne gosterice belli olmaz şimdi nerde çalışmak isticenizi siz daha iyi bilirsiniz
Cevap sahibi1 yılSes kaldıramıyorum ben hadi evinize hadi😀😀
Soran1 yılYok bu tatil bitmeden belki donerim dedim urfaya😃
Cevap sahibi1 yılUrfa aşığı bir izmirli geliyor çekilin yoldan😀😀
Cevap sahibi1 yılNot bu kız ağlıyarak geldi bu şehre😀😀
Soran1 yılYok ya aşık degilim de dedigim gibi evime gidip kafa dinleyebilirim😀
Cevap sahibi1 yılO açıdan düşünce nize imzamı atıyorum hocam 😀😀
Soran1 yılAtın😃😃
Cevap sahibi1 yılDilekçenizi maileme yollayın gerisi kolay😀
Soran1 yılHahahhshs😄
Soran1 yılBenim uykum geldiide
Soran1 yılTesekkur ederim sohbet için😇
Cevap sahibi1 yılHocam bende uyucaktım ama sizle konuşunca muhabbet sardı uykum kaçtı valla 😀😀
Cevap sahibi1 yılRica ederim hocam nedemk 😊
Soran1 yılEvet guzeldi😊
Soran1 yılİyi gecelerr🖐🏾
Cevap sahibi1 yılSakıncası yoksa ekleyebilirsiniz hocam yinede siz bilirsiniz gece gece laf yemeden uyu derseniz saygı duyarım 😀😀
Cevap sahibi1 yılİyi geceler 🖐️
Soran1 yıl.🙂
Cevap sahibi1 yılSiz bilirsiniz hocam saygı duygum 😊
Soran1 yılTesekkur ederimm
Cevap sahibi1 yılRica ederimm iyi günler hocam
Sıkma canını, her şey para değil
12 Yorumla
Soran1 yılHer sey para degil tabiiki ama benim maasım da allaha sukur var yani asgari ucretten cok en azindan
Eğitim & Kariyer konusunda 429 cevap paylaştı. Bunu bir hemşire mi söylüyor ahshdjdjjd
12 Yorumla
Soran1 yılEvett ben onu hiç elestirmem mesela ama o beni elestirir
1 yılÜç ay yaticam kudur de djdjdhs
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılHemşirelikten iyi bir meslek
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKuzenin numarasini versene baana
00 Yorumla
1 yılHiçbir erkek kadinda maasa bakmaz..
10 YorumlaHe de geç çok takılma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen boyle kıskanclık gormedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKüçümsenecek bir durumun yok kendine baksın
10 Yorumlaİnsan olamamışlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNereye atandın
16 Yorumla
Soran1 yılGuney dogu
Cevap sahibi1 yılBingöl
Soran1 yılUrfa