Özel derse gittiğim öğretmenim bana şu şekilde davrandı?

Merhaba, ben bir öğretmenim. Aynı zamanda kendimi geliştirmek için atanamadıgımdan dolayı yüksek lisans yapmak istiyorum. Ales sınavını kazandım sıra dil sınavına hazırlanmaktaydı.
30saat özel ders satın aldım. Yaşlı bir kadın hocadan. İlk dersi Salı günü gerçekleştirdik bugün de ikinci dersimiz vardı.
Benim seviyem B1 çıktı ama yine de 8 senedir İngilizce görmediğim için tense (zaman) konularında eksiğim vardı ve geçen ders sadece tenseleri hatırlattı. Detaylı işlemedi.
Ben de hafta boyunca çalışmaya çalıştım işten yorgun geldiğim için çok da çalışamadım
Neyse konuya gelelim
Ders başladı 10dk sonra sorduğu soruları yanıtlayamadığım için bana ‘sen yapamazsın, sen kazanamazsın , senden olmaz’ falan demeye başladı.
Zaten son zamanlarda hayatım iyi gitmediği için ben de orada ağlamaya başladım.
Benim kursa başlama amacım onun bana öğretilmesi zaten. Yapamadığım için beni resmen zorbaladı. Üstelik özel ders.
Ben de üzüldüğümü ve böyle konuşmasının yanlış olduğunu söyledim bir eğitimci olarak. Tüm motivasyonumu kırdıgını, kendime olan inancımı zedelediğini söyledim.
Bunları derken de bir yandan hüngür hüngür ağlıyorum ama.
Tutamadım ne yapayım? Karşımdaki kadın benden epey büyük ve deneyimli. Ben de öğretmenim ama onun dediklerini çok ciddiye aldığım için ağlarken buldum kendimi.
Neyse sonra hocanın değişmesini talep ettim inşallah değişecek
Çıktım annemlere anlattım erkek arkadaşıma anlattım bana dediler ki neden ağlıyorsun ağzının payını veremedin mi dediler
Ben de şu an orada gereken tepkiyi veremediğimi düşündüğüm için kendimi yetersiz ve küçümsenmiş hissediyorum
Fikirlerinizi alabilir miyim?
Özel derse gittiğim öğretmenim bana şu şekilde davrandı?