Güncellemeler
11 ay
Ofis içi elemandım satış bölümündeydim maaşım iyisi bi 100-150 bin arası kazanırdım bir daha böyle iş bulmak zor tabii
29 yaşındayım işten kovuldum ve 1 yıl kafamı dinlemek kurslara veya hobi edinmek istiyorum tazminatım ile sizce yanlış mı yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bulursun hamallık değil mi? Sonuçta asgari ücret ve bir tık ustuk
Knk okuman yok mu aylık 100-150 k alıyordum
Alsan ne plafak
ne is yaptigina bagli.
Yaptığın iş neydi?
Ofis içi eleman diyebilirim karmaşıktı yaptığım iş biraz
Uzun süreli bir deneyimin varsa elbette iş bulursun ama şu an ki çalıştığın şartlar birebir olur mu onu bilemeyiz
İmkansız ya orası kadar iyi iş yok Türkiye’de köklü bir firmaydı
Aylık 100 150 k kazanmak ne yav neyse belli olmaz tadını çıkar şu 1 yıl boyunca bir yandan şirketleri araştırırsın yine uygun bir yer bulursun. Eğer çalıştığın şirket dediğin gibi köklü bir yerse cv de oldukça önemli bir rol oynar merak etme senin başvuru yapmana gerek kalmadan yaptığın işe göre onlar sana ulaşmaya çalışır hayatınızda başarılar dilerim efnm
Az bence 100 k bu devirde
Yani nasıl bir hayat yaşadığına göre değişebilir bence bu durum ben mesela fakirim abi senin kazandigin maaş sana az gelebilir ama benim için rahat bir hayat yaşayabilmek için müthiş bir rakam gibi geliyor
Yaşın küçük diyedir
Yaş ile alakası yok sadece şu an okuduğum bir bölüm var 2 senelik eczane hizmetleri atansan aldığın maaş 45.000 falan ama yok atanamadin eczanede çalışıyorsun orada aldığın maaş ise asgari ücret yani durumu o şekilde özetlemek istiyorum
Mesleğin iyiyse niye zor olsun
Bulursun
Doğru yaparsın