Eğitim & Kariyer Sosyal medya fenomenligi sizce bir meslek mi? Zeynep9843 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet meslektir Hayır meslek değildir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sosyal medya fenomenligi sizce bir meslek mi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Meslek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
pleiionex Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 101% 11 ay Evet meslek ablam influencer ve düzenli olarak foto paylaşması gerekiyor hem maaşı da var bu işin maaş varsa meslektir yani. 0 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 11 ay Özel bir iş yani kendi işleri gibi düşün 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 566 cevap paylaştı. Hayır keyfiyen bişeydir. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fuhuş yapmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet meslek ablam influencer ve düzenli olarak foto paylaşması gerekiyor hem maaşı da var bu işin maaş varsa meslektir yani.
Özel bir iş yani kendi işleri gibi düşün
Hayır kesinlikle değil..
Hayır keyfiyen bişeydir.
Evet artık bir meslek oldu
Fuhuş yapmak