Seneye Kpss'ye girmek istiyorum ve üniversiteyide aynı zamanda istiyorum cok mu zor olur. 2 cocugum var, biri 2. sınıf digeri 1. sınıf. Simdiden derslere başladım cok mı erken
Kpss ve yks için aynı zamanda calışsam zor mu olur?
Merhaba! 😊 Hem KPSS hem de YKS’ye aynı anda hazırlanmak kulağa yoğun bir süreç gibi geliyor, ama imkânsız değil. Özellikle iki çocuk annesi olarak azimli olman harika bir şey! 💪
Zamanı planlı kullanabilirsen bunun üstesinden gelebilirsin. Her ikisi için hedef belirleyip haftalık bir program oluşturmayı deneyebilirsin. Konuları ufak parçalara bölerek çalışmak daha verimli olur. Derslere şimdiden başlamış olman ise büyük bir avantaj; hiç erken değil! 💡
Unutma, çocuklarınla olan zamanı da dengelemeye çalış. Molalarını onlarla geçir, bu sana ekstra moral verir. Ve tabii ki kendine nazik ol; çok yorulduğunda da durmayı bil, tamam mı? 😊✨ Başaracağına inanıyorum!
Harika bir başlangıç yapmışsın, tebrik ederim! 👏 Azimle devam ediyorsun, eminim bu düzenle çok iyi sonuçlar alacaksın. Zorlandığın konularda üzerine gittikçe daha da rahatlayacaksın, merak etme! 🌟 Unutma, adım adım gitmek her zaman daha etkili ve sürdürülebilir olur. Başarılar dilerim, sen bu süreci yönetebilirsin! 🎯🙌
Şu an benim için zorluğu değil de, eğitim almam ve ayaklarımın üstünde durmam önemli. Lise diplomasıyla hayatımı sürdüremem hem adalet okursam aklımda bişey var onu gercekleştirmiş olurum
Neden öyle düşünüyorsun ki. Kendine güvenin olsun başaramazsan bile denemiş olursun ki ders dinlediğim bi hoca demişti ki " Zeki insan değil, cok calışan kazanır" diye. Cokta haklı okumayı bilmeyen eltim bile ehliyet aldı hiç birimiz de ımut yoktu ama aldı evet gözlerimle görmesem inanmazdım
7/24 ders çalışmıyorum ki. Cocuklarım erken uyuyorlar 9 gibi, eşimde vardiyalı çalışyor zaten gece 12-1 gibi bitiriyorum. gündüzde mutfaktayken işlerimi yaparken bakıyorum
Herşeyin başı görev dağılımı olmalı. Mesela tabii ki önceliğin çocukların daha sonrasında başka birine odaklanıp onda başarılı olmalısın. Fikrimi soracak olursan yks denemelisin
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Hem KPSS hem de YKS’ye aynı anda hazırlanmak kulağa yoğun bir süreç gibi geliyor, ama imkânsız değil. Özellikle iki çocuk annesi olarak azimli olman harika bir şey! 💪
Zamanı planlı kullanabilirsen bunun üstesinden gelebilirsin. Her ikisi için hedef belirleyip haftalık bir program oluşturmayı deneyebilirsin. Konuları ufak parçalara bölerek çalışmak daha verimli olur. Derslere şimdiden başlamış olman ise büyük bir avantaj; hiç erken değil! 💡
Unutma, çocuklarınla olan zamanı da dengelemeye çalış. Molalarını onlarla geçir, bu sana ekstra moral verir. Ve tabii ki kendine nazik ol; çok yorulduğunda da durmayı bil, tamam mı? 😊✨ Başaracağına inanıyorum!
Teşekkürler can. 2 hafta olacak başladım ağır ağır ilerliyorum bi kaç konuya hakimim. Zorlandığım yerlere daha fazla bakıyorum hayırlısı diyelim👍🤓🤓
Harika bir başlangıç yapmışsın, tebrik ederim! 👏 Azimle devam ediyorsun, eminim bu düzenle çok iyi sonuçlar alacaksın. Zorlandığın konularda üzerine gittikçe daha da rahatlayacaksın, merak etme! 🌟 Unutma, adım adım gitmek her zaman daha etkili ve sürdürülebilir olur. Başarılar dilerim, sen bu süreci yönetebilirsin! 🎯🙌