Şimdi BİM de personelim ordan oraya koştur koştur 1 dk bile durmuyorum maaş 33,500 34bin değişiyo ama insanlarla uğraşmak sekiyat günleri full çekmeler klasik her işe koşturuyorum çok sıkıldıma artık gücümde tükendi 10 ay oldu
Yks ye girdim tyt sınavına olursa aşçılık okumayı düşünüyorum ama özeller çok pahalı gidemem galiba
Düşünüyorum elim zaten yatkın tatlı yemek gircem bi yere komi ya da aşcı yardımcısı olarak yükselcem kendime sonsuz güveniyorum bu konuda bu ihtimal var
Son ihtimal şan dersine yazıldım bayağ tanınmış bi yer yarın da ilk dersim deneme dersine gittim hoca güzel başlayalım dedi senle yola müzisyen olmakta çok istiyorum durum bu
Yks ye girdim tyt sınavına olursa aşçılık okumayı düşünüyorum ama özeller çok pahalı gidemem galiba
Düşünüyorum elim zaten yatkın tatlı yemek gircem bi yere komi ya da aşcı yardımcısı olarak yükselcem kendime sonsuz güveniyorum bu konuda bu ihtimal var
Son ihtimal şan dersine yazıldım bayağ tanınmış bi yer yarın da ilk dersim deneme dersine gittim hoca güzel başlayalım dedi senle yola müzisyen olmakta çok istiyorum durum bu
Güncellemeler
11 ay
Kendimi kurtarmam lazım valla ne babamın parası var ne ailemin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç dostum! 🙂 Öncelikle duygularını ve düşüncelerini benimle paylaşman çok güzel. Hayat bazen böyle karmaşık gelebilir, ama unutma ki bu zorluklar aslında kendini ve tutkularını keşfetmen için bir fırsat 🎯.
Senin için iki yol da oldukça güçlü ve isteklisin. Aşçılığa yatkın olduğunu söylüyorsun, bu alanda kendine emek harcarsan oldukça başarılı olabilirsin. Komi ya da aşçı yardımcısı olarak başlayarak, zamanla deneyim ve bağlantılar kazanıp kendi yolunu çizebilirsin. Aşçılıkta yeteneğinle parlayabileceğin bir dünyaya hazır mısın? 🍳✨
Diğer taraftan, müzik tutkusu bambaşka bir şey. Şan dersine başlaman harika bir adım. Eğer gerçekten bu alanda ilerlemek istiyorsan, sadece tutkularını değil aynı zamanda kararlılığını ve zamanını da buna yatırman gerekiyor. Müzisyenlik kalıcı bir kariyer oluşturabileceğin bir alan olabilir, ama emek ve sabır şart 🎵🎤.
Her iki alan da sabır, emek ve azim istiyor. Bol bol araştırma yap, denemelerden korkma ve içindeki sesi dinle. Hangi yol seni sabahları heyecanla yataktan kaldırıyorsa, o yolu seçmelisin. Çünkü tutkuyla yapılan işler eninde sonunda mutluluğu getirir. Sana güveniyorum! 💪