Bir önceki YÖKDİL Fen sınavından 50 aldım acaba bu sınavdan yüksek alabilir miyim?

E-YÖKDİL değil güz döneminde yapılan sınavdan 50 almıştım, bir süredir yine kursa gidiyorum ama yoğun kendimi veremedim yüksek lisans derslerinden ve okulda çalışmaktan fazla zamanım olmadı. Birkaç gündür bol okuma yapmaya başladım kursun kitapları ile acaba kalan 26-27 günlük periyotta her gün okuma ve 20-25 soru ile bu 60 puanı çekebilir miyim? Benim sıkıntım grammer ve konu bazlı değil sadece kelime bilgim eksik. Elimde Read for Speed var ama fazla zor gibi geliyor 100 Reading, Reading Words veya YÖKDİL Fen Bilimleri Kelime - Okuma kitabı olabilir. 100 Reading'in ve YÖKDİL Fen Bilimleri Kelime-Okuma'yı biraz okumuştum baş kısımlarını. Read for Speed bana zor geliyor açıkcası belirli seviyesi olanlar okusun diyorlar ama bilmiyorum. Sizce günde 5 tane 100 Reading veya Kelime-Okuma kitabından okuyup Fen Bilimleri ağırlıklı paragraflar ile geri kalan zamanda 20-30 soru çözsem olur mu ayrıca kendi alanım için her gün makale okumam gerekiyor tezim için seneye tez dönemi gelecek yazın bir tane poster sunumu yapmam gerekiyor, yer belli ama konu üzerinde çalışıyorum daha, mezun olmam için yoksa makale yazacağım ama okul bitmeden makaleyi veremeyeceğim. Bu süreçte ne önerirsiniz bana? YDS'ye birkaç kez girdim ama 35-50 arası aldım, biliyorum kursa gittin bu kadar düşük alamazsın diyebilirsiniz ama zamanım yoktu. Ailem bu son şansın dedi 3 defa gittim ilkinde YDS ve son 2si YÖKDİL bu sonuncusu zaten. Akın Dil iyi hocalarla karşılaştım ama sorun ben de üstüne düşsem olurdu. Sedat Hoca ve Yunus Hoca'nın eğitimi iyiydi esasen ek derslerdeki hocaları da beğeniyordum ben. Laf biraz uzadı ama kısaca kalan sürede 60 veya üzeri yapılabilir mi? Hedefim gireceğim bölüm en az 55 ile alıyor doktora için bana yeter ama üstüne ne koyarsam kar. Zaten ailem 55 ve üzerinde al sonra kendin çalışır girersin diyor. :((((

Güncellemeler
11 ay
Bu arada kitapların başını okudum derken 20-30 tane değil de yarısı gibi mesela 100 Reading'de 100 paragraf varsa 50 civarı okudum. Sağlık soruları bana daha kolay geliyor ki metinlerde de bunları iyi yapıyorum ama girdiğim bölüm sağlıktan almıyor maalesef keşke alsa kursta Fen soruları alanım hariç zor geliyor bana sağlıkçılarla beraber giriyoruz ben hastalıkların çoğunu biliyorum kelimeler bile yabancı gelmiyor bana ama sağlıkçı değilim sorun orada. :((((
Bir önceki YÖKDİL Fen sınavından 50 aldım acaba bu sınavdan yüksek alabilir miyim?