Eğitim & Kariyer İstanbul’da tiyatroda çalışırsam iyi ücret alır mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ailemden maddi destek yok maddi gelir oluşturmaya çalışıyorum Aşk ilişkileri AŞK İLİŞKİLERİ İstanbul’da tiyatroda çalışırsam iyi ücret alır mıyım? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Karaşovalye134 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 11 ay Şehir tiyatroları mı 0 1 Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 11 ay Tiyatro para kazandırmaz 0 10 Yorumla Soran 11 ay Hiç mi Yorumla Heliosphere 11 ay Eksiye götürür, cepten yer. Yorumla Soran 11 ay Neden ki Yorumla Heliosphere 11 ay Parası kıt bir iş. Yorumla Soran 11 ay Ne kadar gelir var örneğin Yorumla Heliosphere 11 ay Asgari ücreti bulsa şanslısınız. Yorumla Soran 11 ay Bana 10 bişe yeter aslında Yorumla Heliosphere 11 ay İstanbul'da? Şaka herhalde. Yola gider o para. Yorumla Soran 11 ay Of İstanbul o kadar mı pahalı ya ben napıcam Yorumla Heliosphere 11 ay Konaklama konusunu da hatırlatmakta fayda var. Hiç ucuz olmayacaktır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şehir tiyatroları mı
Evet
Tiyatro para kazandırmaz
Hiç mi
Eksiye götürür, cepten yer.
Neden ki
Parası kıt bir iş.
Ne kadar gelir var örneğin
Asgari ücreti bulsa şanslısınız.
Bana 10 bişe yeter aslında
İstanbul'da? Şaka herhalde. Yola gider o para.
Of İstanbul o kadar mı pahalı ya ben napıcam
Konaklama konusunu da hatırlatmakta fayda var. Hiç ucuz olmayacaktır.
olabilir