Karım Ankara'ya 3 günlük bir seminere gitmek istedi? tamam beraber gidelim dedim? Bir gün sonra vazgeçti?

Herkese merhaba. Ben 47. eşim 38 yaşında. Yaklaşık 1 senedir çok soğuk davranıyor. İkimizde üniversite mezunuyuz. Eşim çalışmıyor. Ara da arkadaşlarıyla buluşuyor. Arkadaşlarıyla buluştuğu günlerde ben alıyorum onu gittiği yerden. Son 4 5 aydır neredeyse 2 haftada bir çıkıyor. iki kere takip ettim arkadaşlarıyla kafede oturuyor. Ama bu çıkmalar 2 haftada bire kadar düştü. Eskiden yılda üç beş kere çıkardı. En son Ankara 'da bir seminer varmış, mesleğiyle ilgili. (bir meslek watsap grubu var baktım gerçekten de orada paylaşılmış seminer. İşte profesör ler falan sunum yapacakmış, eşimde paylaşan kadına yazmış, katılmak için kadın form atmış eşimde doldurmuş) Bende bu saatten sonra sana faydası ne ki Ne gerek var dedim. Oda akademik doyum dedi. Gitmek istiyorum dedi. Bir sertifikam olsun dedi. Bende tamam beraber gidelim ozaman. arabayla gideriz dedim. sen seminere girersin bende işlerimi online hallederim 3 gün dedim. Önce sen işinden kalma falan dedi. Tek gideyim dedi. Ben beraber gidelim dedim. İki gün sonra gitmekten vazgeçti. Bu durumu yorumlarmı sınız?

Karım Ankara'ya 3 günlük bir seminere gitmek istedi? tamam beraber gidelim dedim? Bir gün sonra vazgeçti?