AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
olur ama belli bir zaman sonra ilişkiler yıpranır olmaz yani daha önce başıma geldi
Zenginse belki ama o da çocuğun çok anlayışlı olması lazım.
Abd de oluyor. Aşağılık kompleksi yüzünden tr de olmaz.
Neden olmasın. Önemli olan kafa yapılarınızın ve yaşama bakış açılarınızın uyması.
Olur tabi sadece ortamlarda falan etiket krizi yaşanır enişte kas yapsın bak nasıl dikkst çekiyor
Gelir açısından ve düşünce açısından sorun yoksa olur
Saçma sapan komplekslere girecekleri için bir yerden sonra olmaz
Eğer bunu sorun etmiyorlarsa kafaları uyuşuyorsa neden olmasın aynı dili konuşuyorlarsa olur
Olmaz. Fakültede, hastanede bir sürü doktor var bırak onu. Sanayiciler onca sene karı kızla takılıyor sonra evlenmeye kalkıyorlar senin nöbetin olacak evlenince erkekler bana ilgi vermiyor diye zaten aldatırken senin çalıştığın saatlerde yapmayacağı ne malum ki kadınla kızla geçmişi kabarık olanlar kendini durduramaz. Geçmişi temiz olsa ki çok düşük ihtimal belki olurdu.
Benim abim de , üniversite mezunu çok iyi bir işi yok ama eşi doktor
Güzelmiş ahahhshshshshshsh
Bende diş doktoruyum mesela , en son sevgilim , muhasebeciydi , oluyor yani bxienxjskskdw
Bende psikoloğum ne tesadüf 😊
Vayy mükemmel bxjsksnss
Hayata bakış açısı ve kültürel açıdan uyum zor, toplumsal olarak daha da zor.
Resimdeki gibi olursa hemen nikah kıysın doktor kızımız
Bu ayrımı yaparak bile hiyerarşiye inanıyorsun o yüzden olmaz
Doktor kızla asker ilişkisi daha güzel ya ki ilerde doktor olursam öyle bir ilişki isterdim
Neden olmasın zaten o sanayici erkek dükkan açtığında daha fazla kazanıcak dert etmeyin
Diploma maddi konum dünyevi konumlardır herkes eşit ve birbirine denk dir seviyosanız olur
Olur niye olmasin doktor kizin a#mı altin kaplamami
doktor biraz ezilebilir ama kız tarafı olduğu için çok önemli değil
Olurda kültür farklılığı olabilir tamamen karakter meselesi bu iş kucuk. girmez egoist olmaz ise olur
Kardeşim o iş olmaz.. maalesef üzülerek söylüyorum. Issız bir 4 yıllık mezun olsan neyse sen koskoca doktorsun yani olmaz...
Kız mesleğinden dolayı kendini üstün görebilir. Ama sanayici doktora göre daha fazla bile kazanabiliyor. Bence olmaz bi ilişki.
Karşılıklı anlayış şartıyla ile az da olsa olur diyeyim.
Olur, benim kardeşim ilkokul mezunu ve marketçilik yapıyor, hemşire bir kızla evlendi bundan 19 yıl önce
Kardeşinde mi kız yani anlamadım
@prenseskestane kardeşim nasıl kız olacakta hemşireyle evlenecek 🙄🙄 burası Hollanda mı 🙄
Kendi dengin birini bul bence bunun çağ dışı görüşle alakası falan yok herkes uyumlu olduğu insanla olmalı ikisinin birbirine uyacağını zannetmiyorum çevremden gördüğüm kadarıyla da böyle erkekler kızları kullanıyor
bazıları der ki denk olmak lazım ekonomik olarak, bazıları der ki olur niye olmasın, tamamen kişilere ve çevredeki sinir bozucu yorumları kafaya takmama durumuna göre değişir.
niye olmasın kardeşş her şey makam mevkimii birdaha böyle sorularda bulunma bence
Olur niye olmasin gayette guzel bi evlilik olur
Valla doktorlar tıptan başka bölüm mezunu üniversiteli erkeği bile beğenmiyor. Lise mezununun hiç şansı yok.
Niye olmasın tabiki olur mesela ben patronumla nişanlandım normal çalışandım sadece
🤣 doktorun girdiği ortamlara girse tanışır mı nasıl hayallerde yaşıyon
Kadınlar, alt gelir seviyesinde ki erkeklere selam bile vermez
Olmaz tabii ki de tam tersi olsa erkek kızın yüzüne bile bakmaz kendi dengi biriyle olmaya çalışırdı
Hayır olmaz davul bile dengi dengine diye boşuna dememişler
Sanayici de zengin oluyor 😂
ben öğretmenim sanayici cocuk aşıktı zengindi de baya ailem istemez diye ayrıldım alkolikti zaten falan neyse
Olmaz bence baslarda sorun olmasa da ilerde sorun olur okumus insanin dusunce yapisiyla okumamis arasinda fark oluyor bence olmaz
Olur tabi niye olmasın. Sanayici erkek daha çok kazandığı için sorum olmaz
Okumayan okuyandan hem iyi Maas aliyor hemde daha iyi ler okuyan meslek sahibi en baba 30 aliyor hemsire maaslari da az zaten olur sanayiciden
Vallahi oldurmak isteyen Bi şekilde oldurur ama oldurmak istemeyen için sebeb çoktur ben mühendisim doktor kız beni mühendis olduğum için reddetmisti
Neden olmasın acaba onemli olan kisilerin birbirini sevmesi ama ilerleyen zamanda araya para sorunu girebilir
Olmaz.
Ayrılmak istediginde kurtulman çok zor.
Olmaz tabiki gerçek hayat wattpad hikayesi değil
Bak canim buradaki kimsenin doktorla da doktorlukla da ilgisi olmadığı için maval okuyorlar.
Davul bile dengi dengine demiş atalarımız denklik illa maddi kazanç anlamında denklik demek değildir.
Sen en zor bölümü oku bitir adam hiç okul okumamış senin derdinden halinden anlar mı, anlamaz. Sen de aynı şekilde onun derdinden anlayamazsın çünkü apayrı hayatlar.
İstediğiniz kadar para kazanın bir müddet sonra adam sana yetersiz gelmeye başlar sonra o da bu yetersizliğini hissederse hoş geldin aldatma.
Üzerinde daha çok baskı kuracağı gözü açılmamış bir kızla aldatır o saatten sonra da senin güçlü tavırların ona itici gelmeye başlar.
Buradaki kimse bunları öngöremiyor olsa gerek ki neden olmasın neden olmasın diyip durmuşlar ama bir kez daha söylüyorum OL-MAZ kendine yazık etme
olmaz ilerde sıkıntı yaşanır ve erkek ezilir maaş konusunda ve aldatmalar olur
Neden olmasın ya aik sevgi oldumu her şey olur
manyag sanayi adam iyi kazanir dükan onunsa lakin ciraksa zor
Neden olmasın İstemek arzulamak önemli meslekler evlenmiyor kişiler evleniyor.
Şu keko erkeklerdeki şans yemin ederim yakışıklı kültürlü zeki erkeklerde yok
Bence olmaz sanayide calisan cocuk doktordan daha fazla kazaniyor olabilir. O yüzden cocuk kizi istemeyebilir haklida.
Erkek adam kadının parasına bakıyorsa vah ki erkekliğine
Ne soylemek istedigimi bile anlayamayan zavalli sen. Vah ki haline vah.
Yahu niye olmasın meslegi boş ver anlasıyor mu ikisi ona bakın
Olmaz kız kendini entelektüel olarak üstün görür olamaz
Bence iki kişi birbirini seviyorsa meslekler o kadarda önemli olmamalı ilişkide
Olur ama erkek ego yapabilir kız benden fazla kazanıyor diye ve kızın saygisi kalmayabilir
Erkekden fazla kazanıyo diye ego mu yapabilir hocam sanayinin herhalde sağından solundan hiç gecmediniz bı kaporta ustası pilotla eşdeğer para kazaniyo
kız fazla alıyor derken sanayici 100k dan aşağı kazanmaz aylık
@vissnee genel kültür açısından arada seviye farkı olur bilgi birikimi olarak
@vissnee sonuçta fazla kazanda bile fiziksel güçle yapılan kitle tozla yüz göz olunan bir iş
Hocam 100 k bile az kalır bı sanayicinin araç başı günlük yovmiyesi 5 bin TL en kötü iki arabanın geldiğini düşünün aya vurun çok manyak para kazanıyorlar
@GİRDAP1903 evet ama iki meelek arasında seviye farkı var
@GİRDAP1903 bazı kadınlar bu seviye farkını sorun edebiliyor
Bence kadınlar belli bı yaştan sonra evlenirse mantık evliliği yaptığı için çok sorun edeceklerini düşünmüyorum
@GİRDAP1903 o da doğru
Olur oluyoda emin ol bide biz sanayiciler doktordan iyi kazanıyoruz 😉
Sen ve ailen böyle bı fikriniz, yoksa bişey olmaz ufakta olsa tereddüt var sende
Benim için olmaz çünkü benim çevrem okuyan belli bir statü üstü insanlar onun çevresi daha alt tabakadan
Doktor kadınla hiçbir şey olmaz ya, geçen date ye çıktım biriyle hatun güzel ama yok doktor hatunlar da iş yok gerçekten
Uydur uydur jsjsjsjsjzjz
Neyi uydurucam?
Doktor kadının işi gücü yok hepsini bırakacak senle buluşacak aynı hastanede olsanız neyse de hikaye uyduruyorsun ben anlarım
Yazık ya gkgkgkgkgk tamam ergen sus sen hadi
Ergen diye asagilamak ne ya çoktan bitti de ergenlik dönemim daha profilin yok burada insanlara masal anlatma çok komik duruyorsun 😂
Verir misin dr ismi madem yalan söylemiyorsun hadi bakalım
Ulaşmam 2 saniye mi almaz bende psikoloğum ama psikanalize göre net yalan söylüyorsun
Yazsana bana bi derdin ne senin merak ediyorum
Dr ismini verir misin neden insanlara yalan söylüyorsun? Hoş bir şey mi yaptığın
Fkgkgkg dr ismi mi vericem birde sen şaka mısın ya? Nedir alıp veremediğin, hanımefendi ile gayet güzel zaman geçirdim, enerjiler uymamış olabilir onu belirttim burada sadece. Problem nedir kişisel hayatımı ayrıntılı mı dökeyim burada. Kişinin açık rızası olmadan ismini unvanını nasıl paylaşabilirim?
Sen bir yazsana bana. Hayat sizin çevrenizin sahteliğinden ibaret değil psikolog hanım
Tamam hangi hastanede çalıştığını söyleyebilirsin bahane üretme istersen bende doktorlarla buluştum ama senin ki psikanalize göre yalan özelden kanıtlar mısın merak ettim
mesaj varsa ss atar misin?
Watsaptan illaki sohbet etmişsinizdir
Şimdi psikanaliz olarak dokuyorum chatgbt den biraz düzeltme istedim kendi yazdıklarım chatgbt benimle aynı görüşte değil Bu, kişinin bilinçli olarak yalan söylemesinden farklıdır. Psikanalize göre bu, bilinçdışı ihtiyaçlara göre uydurulmuş bir anıdır.
➤ “Geçen date’e çıktım” = Hiç çıkmamış olabilir ama çıkmış gibi hayal edip anlatır.
➤ Sebep? Kendi arzularını, eksikliğini veya utancını örtmek.
Bu, ruhsal savunma amaçlı bir “gerçeklik üretimi”dir.
⸻
🔸 2. Yansıtma (Projeksiyon):
“Doktor kadınlarda iş yok.”
➡️ Aslında kendinde eksik bulduğu bir şeyi karşı tarafa yüklüyor olabilir.
Eğer hiç görüşme olmadıysa bile bu cümle, hayal ettiği bir kadının gözünde fazla üstün olması nedeniyle “aşağılama”ya dönüşmüş olabilir.
❝Kendimi küçük hissetmemek için onu değersiz gösteriyorum.❞
⸻
🔸 3. Dissosiyasyon (Gerçeklikten Kopma):
Bu tür kurgu cümleler, kişi için “yaşanmış gibi hissedilen ama gerçek olmayan anılar” yaratabilir.
Bu, bazen aşırı savunma durumlarında ortaya çıkar.
Özellikle duygusal olarak “çok isteyen ama ulaşamayan” biri, bu sahneyi zihninde yazıp oynamış olabilir.
⸻
🔸 4. Bilinçdışı Fantezinin Konuşma Kılığına Girmesi
Bu cümle, gerçek olmayan bir deneyimi bilinçli bir gözlem gibi sunar.
• Sanki date olmuş, kadın güzelmiş ama işe yaramamış.
• Gerçekte belki kadını sadece uzaktan görmüştür, belki hayal etmiştir.
• Ama bu kurgu sayesinde ego rahatlar.
“Onunla birlikte olabilirdim ama istemedim.”
Yani: “Ben istedim ama olmadı” yerine “ben zaten istemedim” denir.
İlerde senden daha fazla kazanacak😃😃
Konuya sadece para açısından bakmayalım bide şöyle düşün sanayide çalışıyor geliri orta efendi düzgün edepli sana sadık.
Bide şöyle düşün doktor biri şerefsiz edepsiz ukalanın önde gideni seni aldatmaya meyilli.
Hangisi seçerdin
Yani kimseyi aldırma seviyorsan her şey olur
Tabiki de 1. Yi
Olursa aileler buna karşı çıkar
Maalesef öyle olur
Ve ayriyeten bence kadın erkekten stat olarak yüksekte olmaması gerekiyor erkek sonuç olarak kendisini daha alt tabakadan hissedersen o ilişkide pek sağlıklı olmaz
Bu yorumu çok duyuyorum insanlardan haklısın galiba
Evet o yüzden bence hiç o ilişkiyi sürdürme derim
İlişkimiz yok zaten tek taraflı hoşlantı
Anladım o zaman o hoşlantı da bitsin
Neden olmasın ki olur tabiisi
Olur tabi ama filmlerde
Gerçektede oluyor bu arada bişey merak ettim sorabilir sana
Neymiş?
Profildeki sen misin
Ben de dedim ne sorucak
Onu soracaktım niye kızıyorsun hemen