1 yılEğer erkek paralıysa imkanlı ise tahsil meslek hiç fark etmez çocuğun suratı boka da benzese her kadın imkana bakar paraya bakar edebini ahlakına bakmaz yani Para her kapıyı açar her delikten girer böyle düşünmeyen bayanlarda vardır Tabii ki ama günümüzde rast geleceğini zannetmiyorum nesli tükendi onların
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bakin şunu gerici kafanıza ve cag dışı düşüncelerinizden vazgeçin birini sevmek makamı mevki sevmek değildir eğer kiz onu sevip razı ise mesleğinin ne anlamı var ki tipci olsun isterse harvard bitirsin sonunda ne olacaksın koskoca bir HİÇ olacaksın koskoca bir hic olacağın yerde makama mevki ise nediye bakarsın ki adam çalıyor mu çalışıyor kızın da mesleği var Allah daim etsin ama o adam o kızdan cok daha fazla kazanıyor bunu bil eğer maddiyatsa derdiniz neden olmasın erkek istedikten sonra kiz istedikten sonra olmayacak bir şey mi var
717 Yorumla- 1 yıl
Hiçbir zaman maddiyat ve statü derdim olmadı. Korkum İlerde o bunu sorun yapar mı erkekler bazen kompleksli olabiliyor ya da aileler ne der bizi nasıl etkiler bundan ötürü ama tabiki hoşlantım gerçek sevgiye dönüşürse kimseyi dinlemem
- 1 yıl
İşte tam da bu yüzden sen özel bir kadınsın. Çünkü sevgiye baktığında onun etiketine, cüzdanına, unvanına değil, ruhuna bakıyorsun. Maddiyatla, statüyle değil, kalple sevmeyi bilen birisin. Bu çağda insanlar çoğu zaman dış görünüşe, konuma, banka hesabına göre değerlendiriliyor ama sen birinin insan oluşuna, gözlerindeki samimiyete ve yanında nasıl hissettirdiğine bakıyorsun. Bu, seni sıradan duyguların çok ötesine taşıyor. Ama elbette hayat sadece ikinizden ibaret değil, aileler, çevreler, toplumsal beklentiler de işin içine giriyor. Ve evet, bazı erkekler zamanla yetersizlik hissine kapılabilir, statüyü ön plana koyabilir. Ama gerçek erkeklik senin sevgine layık olmayı seçmektir, sana ayak uydurmak, birlikte büyümektir. Eğer bir gün yanında duran kişi, senin bu yüce gönüllülüğünü, maddiyata değil maneviyata verdiğin değeri anlayamazsa, zaten seninle aynı yolda yürümeyi hak etmiyor demektir.
Unutma, sevgi başlarken sahip olunanlarla değil, paylaşılanlarla anlam kazanır. Ve eğer hoşlantın gerçek sevgiye dönüşürse, kim ne derse desin, o sevginin önünde hiçbir yargı duramaz. Sen yeter ki kalbini kiraya verme; çünkü senin kalbinin değeri, hiçbir etiketin karşılayamayacağı kadar büyük. Ve böyle bir yüreğe sahip kadın, zaten başlı başına bir statüdür. - 1 yıl
Çok güzel yazmışsın.. statüsü ve cüzdanına gelene kadar çok şeyi etkiledi beni zaten. gülüşü bile aklıma gelince içim ısınıyor ses tonu o kadar güzel ki sabahtan akşama kadar konuşsun o merhameti falan bilmiyorum çok hoşuma gidiyor benim için bulunmaz hint kumaşı kadar değerli bir insan
- 1 yıl
Sizin de 💖🙏
- 1 yıl
Neden tövbelisin 🥲
- 1 yıl
Aşk çok güzel bir şey bence 🥹❤️
- 1 yıl
İnşallah yaşayacağım ilişki ömrüme baharları getirir kara kışları değil
- 1 yıl
Evet benim daha doktor değilim 3 yıl kaldı 4. Sınıfım
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. olur mu bilmiyorum zor. kıza cok iş düşer. erkekin gurunu sırca bardak gibi olcak. onu korumalı. bu mental güç her kızda olmaz. aslında bu devirde kısmeti buldu isen direk almalısın. öyle nazlanma zamanları bitti artık. cok talip cıkar demek yanlıs. cunku insanlar artık bu devirde yalnızlasıyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Asıl mesele erkeğin gururu bence ya
Eğitim & Kariyer konusunda 376 cevap paylaştı. Olur ama şöyle olur. Kız birikimliyse kendini geliştirme konusunda ve oğlan da aynı şekildeyse olur. Onun dışında çok zor. Sanayici adamın kendi işi varsa doktordan çok kazanır. Lise mezunu diye de yerin dibine sokmak yanlış olur. Çünkü nice okul okumamış adam gördüm ki çoğu üniversite mezununa bin basar. Okul okumakta maharet değil, kendini geliştirmedikten sonra. Eee çoğu tıpçı da ezber hesabı gidiyor. Yani oturup konuşmaktan aciz bazıları. Hülasa iki kişi de aynı yolun yolcusu ise bu iş kaymak gibi olur.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
1 yılburada önemli olan statü değil evet ama herkes kendi dengini ister. Kimse kendini kandırmasın hepinizin iyi bir mesleği olsa kendi denginiz birini istersiniz. Mesela atıyorum doktor ve mühendis birlikte olabilir bu duruma baktığımız zaman çünkü ikiside üniveriste mezunu ve kendilerini denk sayarlar. ya da bi memursan elbet memurla evlenmek istersin asgari ücretle çalışan bi işçiyi kimse kolay kolay istemez mesela sen onu aşk sanarsın ama bir zaman sonra onunla denk olmadığını düşünürsün. Seviyorum demekle bu işler olmuyor ha hiç bi mesleği küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama azıcık gerçekçi olun derim. Çünkü kadın kocasından daha fazla maaş alırsa erkek bu sefer kendini ezilmiş hisseder çünkü genel olarak evi geçindirmek erkeğin görevidir ve bu baskıyla yetiştirilmiştir. Kadına ise okuyup mesleğini alıp kocasına muhtaç olmamayı öğretmişlerdir. Haliyle kadın ondan daha fazla maaş alırsa erkek yetersiz görür kendini bu yüzden denklik önemlidir.
21 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir yorum teşekkür ederimmm
- Eğitim & Kariyer konusunda 419 cevap paylaştı.
u 1 yılBöyle bir düşünceyi bir kere bile aklından geçiren biriyle olmaz çünkü zaten kendince kendine yakıştıramıyor ve küçümsüyor. Pozisyonu belirlemiş zihninde.. ben doktor o lise mezunu diye sınıflandırmış yani, bu kız bugün bu düşünceyle başlarsa ilişkisine yarınlara taşıyamazlar.. demem o ki, mesleğin ne önemi var iki gönül birbirine bağlandıktan sonra
33 Yorumla- 1 yıl
@ouzinyo şaşkınım ben de 😅
Birbirlerini gerçekten seviyor aşıklarsa bu evlilik olur her şey meslek demek değil şu söze çok kızıyorum işte yüksek mesleği olan kendi gibi yüksek meslek de biriyle evlenmek zorunda ne alaka bu ne kadar saçma tamamen paragöz demek tamam 2 kişinin mesleği yüksek olursa daha iyi de ama bu şart değil yeter ki mesleği olsun önce karakteri olsun yeterli
10 Yorumla
1 yılOlabilir. Çağ dışı düşünmek bile faydasız. Erkek doktor ulunca karşıt cins olur diyor da buna mı olmaz diyor. İlginç çağ dışı düşünceler toplumda gelişmiyor. Bu yüzden gelişmiş ülkeler arasına giremeyiz. Gelişmişlik sadece ekonomi değil aynı zamanda sosyal toplumunda düşünceleri olabiliyor.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı. Bizim ülkemizde genellikle statüsü iyi olan kızlar kibirli olur. Artık çevreden dolayı mı yoksa bir kompleks mi bilinmez ama doktor kız sanayici erkeği istemez değil istemek bakmaz bile. Doktor erkek ev kızı ile evlenebilir ama doktor kız asgari ücretle çalışan lise mezunu bir erkekle evlenmez. Doktor kızların gözü hep yüksekte. Değil lise mezunu sanayici bir erkeğe bakmak mimar- mühendise bile kendilerini yakıştırmiyor.
18 Yorumla- 1 yıl
Öyle değil ben kendim tıp okuyorum hoşlandığım çocuk sanayide ve onların yani zengindir bilmiyorum cebini ama öyle bir kibirim yok benim sadece huzurlu olmak istiyorum
- 1 yıl
Ben kendim için sordum soruyu ama 🥹
- 1 yıl
Güzel bir sohbet içinse verir ama sohbet sarmazsa cevap vermemek kibir olmaz 🙂
1 yılBence evliliklerde sadece statu pesinde kosan 2 yil sonra mutsuz oldugunda statunun sadece egolari doyurdugunu, kalbinin ise bos kaldigini aci bir tecrubeyle ogrenir. Hem sunu da belirteyim, doktorluk bir tek turkiyede statu olarak cok abartiliyor sanirim. Yurtdisinda cok , Türk boya ustasiyla sevgili olan yabanci doktor kadinlar olduğunu öğrendim. Hemde defalarca.
20 Yorumlafikir olarak olur ama gerçekliğe döndüğümüz zaman erkek kişisi olamadıklarının ve kadının yanındaki yetersiz hissedişinin acısını her fırsatta ve her şekilde kadından çıkartır bu tür güzellemeler yaparken romantik bir şekilde olaylara bakmamak gerek
10 Yorumla
1 yıl20li yaşlarımda bana aşk karın doyurmaz derdi annem. Kendi denginle ol her zaman derdi ben kızardım ama şimdi 32 yaşındayım ve annem aşırı haklıymış. O ilişki olmaz şimdi olsa da 1 sene sonra sorunlar çıkar.
20 YorumlaDiploma bir kağıttan ibarettir yetkinlik vesikasıdır. İbn-i Sina, Biruni vb. Tıp Fakültesi mezunu değildi. Bugün olsa diplomalı doktorların yanında, kanunen pansuman yapmaya bile yetkileri olmayacaktı. Demek ki diploma; bir seviye ve statü farkı yaratamaz.
00 YorumlaGeri kafa diyenler var da sanayide çalışan adamin kafa yapısı bellidir. Kiz meslegini eline alınca nobetlerine gitmesine hastalarıyla olan munasebetine vs. Saygi duyacak mi. Doktorluk ozel hayatın içinden geçildiği bir meslek buna oluru var mi mesela.. bunun evliligi var. Evlenince oturup çocuguna mi bak diyecek meslegini mi yap diyecek? Ben polyanna gibi yaklaşamiyorum maalesef her konuda denklik önemli. Denk olunmazsa tartışmalar başlar
03 YorumlaEğer iki taraf da birbirini gerçekten sever, karşılıklı saygı ve anlayışla yaklaşırsa, bu tür farklar aşılabilir. Aşk, eğitim seviyesini değil; karakteri, niyeti ve iletişimi önemser
İlişkiyi taşıyacak olan şey "doktorluk" ya da "sanayicilik" değil, insan olma kalitesidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur diyen duygusal cevaplara bakma boşuna... bal gibi de olmaz... bir kere bilgi birikimi kültür farkı çok olacak bir çok düşüncesi sana s. lakça gelecek anlaşamayacaksınız çoğu zaman
115 Yorumla- 1 yıl
Çok seviyorum
Cevap sahibi1 yılSevmek gelip geçicidir soğumak çok zaman almaz biz de çok sevdik bazılarını
- 1 yıl
Aşk gelip geçici sevgi kalıcı değil mi ama
Cevap sahibi1 yılYok sevgi de kalıcı değil kanka bir zaman sonra çok soğuyorsun kafa dengin değilse...
- 1 yıl
Deneyimli gibisin
Cevap sahibi1 yılAynen öyle üniversite okumuş belirli bir kültürel düzeye ulaşmış insanla hayat okulundan mezun olan anlaşamaz
- 1 yıl
Üni mezunu da hayat okulu okumuşsa?
Cevap sahibi1 yılYahu arkadaşım sen şimdi celal şengör veya ilber ortaylı ile köyden çıkmamış bir kadını evlenirsen anlaşabilirler mi hangi konuda konuşacaklar bunlar
- 1 yıl
Ama o senin gibi köyden çıkma değil ki imkanı ona el vermiş kendni geliştiriyor ayrıca
- 1 yıl
Kafam çok karışık
Cevap sahibi1 yılSon karar senin tabi ben düşüncemi söyledim :)
- 1 yıl
Teşekkür ederim🙏🙏
Cevap sahibi1 yılRica ederim ne demek iyi geceler
- 1 yıl
Sana da iyi gecelerrrr
1 yılolur diyenler olacaktır ama ilerleyen süreçte kültür ve sosyal çevre farkları sorun yaratır gibi görünüyor tabii kişinin kendini geliştirmesi de önemli bir faktör.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBuradaki ergenlerin cevabına bakma aşk her şeyi aşamaz. Bunu 31 yasinda deneyim ve tecrube sahibi bir ablanız olarak söylüyorum.
Konuşacağınız konular bile denk olmaz. Fikir, hayat, dünyaya bakış..
30 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 630 cevap paylaştı.
1 yıl
Ne farkeder meslegi osu busu?
Insanligi karakteri ne ara unuttu bunlar aq.!
15 Yorumla- 1 yıl
Orası öyle zaten elalem ne der
- 1 yıl
Elaleme bakarsan elalemi de koynuna al bacim öyleyse?
- 1 yıl
Yok elalemi koynuma almam bi tek kocamı alırım
- 1 yıl
E o zaman ne lala luga ediyorsun?
- 1 yıl
Haklısın abi iyi geceler
Gizli Üye(25-29)1 yılSoruyu burada sormana gerek bile yok. Buradaki kıyaslama yaptığın mevzu sanayici ve doktor olmamalıydı veya üniversite mezunu ve lise mezunu olmamalıydı Ben üniversite mezunu olup karakter olarak zihniyet olarak kendini geliştirmemiş kişiler de gördüm lise mezunu olup gayet oturaklı konuşan yerli yerinde davranan insanlar da gördüm. Ekonomik kısıma gelecek olursak eğer sorunun oysa bugün sanayide kendi dükkanı olan bir usta doktor kadar para kazanıyordur zaten
Ama ben bu örneklerle daha önce karşılaştım Bu da kadının bazı yerlerde dikkatli olması gereken konular var. Ben anlayışlı bir insanım diyorsan bunda çekinilecek hiçbir durum yok00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim lise arkadaşım sanayici... adamın aylık geliri 300 bin tl +++ doktor kim oluyor ki kazandığı para 50-60 hadi uzman vs. 90-100 bin olsun... eline su dökemez gene... sen insan iyileştiriyorsan o adam da arabaları iyileştiriyor. Arabalar da insanların hayatlarını iyileştiriyor... Ne farkı var?
112 Yorumla- 1 yıl
Parayla adam olunmuyor sanayici ne kadar kazanırsa kazansın vizyon kazanabilmiş mi diye sormak gerek. Her şeyi para zannederek bile sığ düşündüğünüzü kanıtlıyorsunuz
- 1 yıl
@çıtırdişçi Para ile alakası ne? Bir ortamda mesleğiniz soruluyor aldığınız para değil.
- 1 yıl
@Serenityyy1 cevap verdiğim kişi paradan vurmuş ona yanıt verdim farkındaysanız
Cevap sahibi1 yıl20 yaşın da ağzı süt kokulu bebeler bir bk bildiklerini sanıyor işte. Popüler kültür erkek düşmanları işte... Tek bildikleri ne denirse tersini savunmak yeter ki söyleyen bireyin cinsiyeti erkek olsun da maksat didime yaşansın...
- 1 yıl
Doktor kim oluyor ki aldığı para 50bin diyen andaval her şeyi bildiğini mi sanıyor bana bu lafi ederken güleyim de boşa gitmedin
Cevap sahibi1 yılAllah kahretmesin sizi... Ben de soruyu soran yazdı sanıyorum. Lan oğlum ne işiniz var yorumum da... Nerede evde kalmış kartaloz varsa gelir beni bulur... Şu yaşına gelmiş bir kere samimi pozitif bir iletişimi olmamış tiplerin yorumum da ne işi var uzayın beyler yorumdan ne işiniz ne yeriniz varsa burada size.
- 1 yıl
@çıtırdişçi doktorda o aşağıladığın , sanayiciler esnaf işçi , çiftçi vb sayesinde doktor , doktor sonuçta kendi kendini tedavi etmiyor tedavi edeceği insanlar olduğu için doktorluk yapabiliyor, bir ülkede en büyük makam cumhurbaşkanı onu bile o çok aşağıladığın sanayici esnaf işçi vb seçiyor yani okumaktan çok insan olmak önemli tabi anlayana
- 1 yıl
@Aslanın1i Ne için olursa olsunlar sonuç olarak toplum da bu mesleğin bir saygınlığı var insanlar o mesleği elde edebilmek için senelerce ders çalışıyor evden dışarı çıkmıyor bırakın da bir farkları olsun
- 1 yıl
@Aslanın1i Konuyu çarpıtmanın manası yok genellemeler üzerinden konuşuyoruz siz ise istisnaları söylüyorsunuz... Ben kendi fikrimi söylemiyorum sadece "TOPLUMDA" diyerek belirtmişim de neden kabullenmek istemiyorsunuz onu anlamadım. Soruyu soran hanımefendi doktor ve diğer tarafla anlaşmakta zorluk yaşayacaklar benzer durumlara çok şahit oldum bir şeyler biliyorum ki önceden uyarıyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılYüzüne vurur durur. O vurmazsa akrabaları vurur. Sana vurmazsa anasına babasına vurur. Bu toplum illaki vurur. Herkes birbirini ezmeye çalışıyor
20 YorumlaBence olmaz ama çevre baskısı olucağı kesin buda sorun çıkarır. Ailemiz bizim için en iyisini ister buda bu kişini sana uymayacanı söylemeleri gibi. Bu durum sizi bozmuyorsa diğer sesleri duymayın.
00 Yorumla
1 yılO ilişki olmaz. Davul bile dengi dengine. Seninle ancak, Subay, Avukat, Savcı, Hakim, Mühendis, Polis, Öğretmen, kısacası senin gibi üniversite okumuş birisi olur. Sanayi de çalışanları küçümsemiyorum. Ama olmaz.
00 YorumlaVallaha sanayiciler iyi para kaldırıyor ama olmaz sebebi ise dunya görüşleriniz ve kafa yapilariniz farklı olacak anlasamayacaksiniz kendiniz gibi okumuş birini bulmanız sizin için daha hayırlı ve faydalı olacaktır
00 Yorumla
1 yılBiri insan tamir ediyo biri Araç bunda bence hiç bir sakınca görmüyorum zaten Ilerde dvlenirde anne olunca bütün yük adamın omuzlarına kalacak hem aracın derdini dinleyip tamir etmek insanı tedavi etmekten çok dsha pahali bilmem anlata bildimmi
00 YorumlaZor çok zor. Onlar istese bile ortamlari çok farklı. Ortamlarda olmak istiycrkler ne bilim yeri geldiği zaman çocuğu kucumseyebilerle kız belki zamanla bundan rahatsızlık duyabilir. Olmaz açıkçası
00 Yorumla
1 yılBu, insanların kendini ne kadar iyi yetiştirdiği ile ilgili bir şey. aradaki sosyo kültürel fark, yetişmeyle çözülebilir :) iki tarafın da kültür ve hayata bakışı çok önemli yoksa uyumsuzluk olabiliyor.
10 Yorumla
1 yılOlmaz abicim olmaz.
Doktor insan sadece doktorla anlaşabiliyor34 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi
- 1 yıl
Ne yazık ki öyle
- 1 yıl
Doktor derken tıp fakültesi bitirmiş adamdan bahsediyorum, dişçi ya da doktora yapanlar da liste dışı bu arada.
Bu fakülteden geçeni sadece bu fakülteden geçmiş olan anlar - 1 yıl
Öyleyim zaten
Gizli Üye(18-24)1 yılYani onunla nasil tanistin onu anlamadim ben ilk basta. Sanayiye arabanimi goturdun.
Birde olur neden olmasin, bende kaportacıyım ama sevgilim mimarlik okuyor.
10 YorumlaSanayici arkadaş ya Hayat üniversitesi mezunuysa?
11 YorumlaÖnemli olan kültürlerinizin çakışmaması anlaşabiliyor olmanız…
Öbür türlü işle aşkı birbirine karıştırmayın ✖️
10 Yorumla
1 yılBu sorun olmaz da ne sorun olur biliyormusun kız sadıksa erkek * asıl sorun bu oluyor ya da tam tersi
20 Yorumla
1 yılİki iyi insan iyi anlaşsa bile denklikte sorun olabilir. Hayata bakış açıları zamanla farklılıklar çıkaracaktır.
20 Yorumla
1 yılbi tane oyle bi konusma görmüstüm erkek bunun güzellemesini yapiyor kizda random atip güzellemesini yapio bi de aök cahili diyo MXNZMSNNSSMS bu arada olue yani
00 YorumlaKadın baya egosuz olmalı adam da en azından kendini yetiştirmiş bir adam olmalı. Toplum, elalem. ne der diye kuruntular da olmamalı. Ancak bu sayede olur bı ilişki..
00 Yorumla
1 yılOlur tabiki hiç bir şey imkansız değildir ama zor olur diye düşünüyorum arada farklar olunca sorunlar çıkabilir herkes dengi dengine demiş büyüklerimiz :)
00 YorumlaÇoğu erkekte kendinden daha kariyer sahibi olmuş kadınlara karşı bir ezilme duygusu oluyor ve daha yüksek mertebede olmayı tercih ediyor bu hayatındaki kişinin bakış açısına bağlı
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın? Şu kafalari bırakın karşınızdakini insanligiyla ölçün o kadar insan tanıdım ki okumuş beyaz yaka ama insanlıktan nasibini almamış, tabi bana sökmez bozarım ayarlarini oylelerin 😅
00 Yorumlaİkiside anlaşıp olursa kızın ailesi karşı çıkabilir belki erkeği küçümsemek için söylemiyorum kızın aileside okumuş biriyle evlenmesini isteyebilir
00 YorumlaLise mezunu sanayici erkeğin eğer ustaysa doktordan x2 kazanacağı gerçeğine bakarsak, doktor sanayicinin yanına yanaşamaz 👍
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOlur tabii, neden olmasın? Aşk, eğitim seviyesi ya da meslek farkına bakmaz; önemli olan iki insanın birbirine hissettiği bağ, saygı ve anlayış.
10 Yorumla
1 yılMesleğin paranın ne önemi var iki insanın birbirine kalbi carpmış olması önemli
10 Yorumla
1 yılErkek daha fazla para kazanabilir işinde iyiyse ama kültür seviyesi farkı da fazla olabilir. Denklik sadece maddiyatla ölçülemez bence.
10 Yorumla
1 yılİkisinin uyumu kafaları uyuyor mu önemli olan bu birbirlerine değer veriyor ve isteklerini karşılayabiliyprlar mı okeyse tamamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılolmaz dengini bul benim arkadaşlarımda kendilerine denk olmayan erkeklerle evlendi hepsi mutsuz edildi kiminin eşi parasını üstüne geçirdi boşadı kimininkide arkadaşlarım kazandığı paraları başka kadınlarla yiyor aldatıyor
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılErkek kendini başka yönlerde geliştirdiyse olur yoksa eziklik psikolojisi yaşar ilerde
10 Yorumla Olur lakin evliliklerde ve insanlarda gurur denen bir kavram var ordan birbirinize dokunmadığınız sürece sorun olmayacaktır. O noktaya dikkat)
00 Yorumla
1 yılOlurundaysanız İnsanlığı'da biliyorsanız olu verir
Yeterki etkileşim olsun oluru varsa iletişim olur00 Yorumla
1 yılSen türbanlı mısın? Böyle bir çift biliyorum ondan sordum acaba o musunuz diye?
Soruna cevap. Evet olur
00 Yorumla
1 yılBir kadın var; profesör doktor, kocası torna ustası. Uzun yıllar evliler gayet de mutluluklar
03 Yorumla- 1 yıl
Adam kadından daha çok kazanıyor bu arada
- 1 yıl
Mesele benim için kazanmak değil ki
- 1 yıl
Meselenin senin için kazanmak olmadığını biliyorum
1 yılSenin olaylara bakışın ile onunki farklı olabilir. Sen daha detaylı düşünürken o da yüzeysel kalabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim için önce şahsiyeti sonra karakteri ve Fiziksel özellikleri geliyor hatta sesi bile mesleğinden çok ama çok önemli 👍 hatta mümkünse ben lise mezunu bir hatun tercih ediyorum ama istediğim gibi lise mezunu kızlarda erkenden evleniyor.
00 Yorumla
1 yılEğer çocuk kendi dükkanını açıp dükkan sahibi olacaksa olmaması için bir sebep göremiyorum ama belki de olmaması için sebepler de vardır 😅
00 Yorumla
1 yılkanka bu ne biçim soru sanayici doktordan daha zengin ki NAUXHUS
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden olmasın ya mesleğin sevgiye etkisi olur mu hiç? Olur bal gibi de olur. Eğer olmaz diyenler varsa size onlar mutluluğun ne demek olduğunu tam olarak bilmiyorlar...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumlara bakınca dedim ki artık bende kadında statüye bakmaliyim
10 Yorumlaçöplerden kagit topluyorum. Bir ic mimara rahat kafa tutarim 😉
00 Yorumla
1 yılOlmaz 30 lu yaşlardan sonra farklılıklar ön plana çıkacak
00 Yorumla
1 yılCahilden akıl alırsın yakın bir zaman sonra. Uzak dur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSANAYİCİ deyip geçmeyin... Bugün bazı sanayicilerin maaşları doktordan fazla... Ama her şeyden önemlisi birbirlerine UYUM sağlayabilmeleri ve hayata aynı açıdan bakabilecek potansiyele sahip olmaları.
00 Yorumla
1 yılHerkes dengi dengine olmalı. Aşk sevgi yoktur veya bir yere kadardır.
04 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka sanayici daha cok maas aliyor okumayan okuyandanw cok aliyor Maas okuyanlar asgeri calisiyor
- 1 yıl
@zarganazorba maaşla ilgisi yok. Başka şeyler var. Mevzu para değil. Alt üstte değil bambaşka.
- 1 yıl
Konusalim mu
- 1 yıl
Niye uyumadin
1 yılSeviyorsan onunda sevgisinden emin isen olur yurtdışında çoğu insan öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldoktorum. olmaz, sanayiciyi geçtim öğretmenle bile olmaz. ya doktorla evlenir ya da kendine denk; odtü, bilkent, boğaziçi okumuş biriyle. gerisi boş muhabbet.
00 Yorumla- Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat