Eğitim & Kariyer Gastronomi bilgisi olanlar cevap versin? cheerrryybombbb Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba uzun zamandir istiyorum ancak bu yıl Akdeniz uni ve Muğla gelmiyor sizce mezuna bırakmalı mıyım yoksa okudugumwyerde kendimi gelisştirsem mezun senemden daha iyi mi olur bilgili olanlar cevapmversin nolur Aç B m Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler11 ay Cok saolun hemen bakıyorum Gastronomi bilgisi olanlar cevap versin? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MasterG Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 11 ay direkt çalışma hayatına gir mutfağa 0 6 Yorumla cheerrryybombbb 11 ay Okumamda gerek ama mugla mı sizce daha mantıklı Ankara’da okumak mi Yorumla MasterG 11 ay Ben okudum bi artısı yok akademik kariyer düşünmüyosan eğer Yorumla cheerrryybombbb 11 ay Akademik düşünmüyorum ama olduğum şehir gastronomiden uzak onun icin okul yoluyla gitmek istiyorum Ankara ve Muğla geliyor Şu an Yorumla MasterG 11 ay o zaman Ankara ve boş zamanlarında part time kurumsal restoranlarda çalışma tavsiye ederim Yorumla cheerrryybombbb 11 ay Teşekkür ederim Muğla Antalya’ya falan da yakın ya daha avantajlı olmaz mi Yorumla MasterG 11 ay okumak açısında biraz pahalı olur Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 407 cevap paylaştı. Akdenizi kazanabileceksen 1 kez daha çalış 0 2 Yorumla cheerrryybombbb 11 ay Ankara’da okusam sizce geliştirsem olmaz mi haci Bayram veli geliyor Yorumla Düşünürbiribilir 11 ay Yani olabilir ama akdeniz gastronomi de çok başarılı. Çanakkale de öyle bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
direkt çalışma hayatına gir mutfağa
Okumamda gerek ama mugla mı sizce daha mantıklı Ankara’da okumak mi
Ben okudum bi artısı yok akademik kariyer düşünmüyosan eğer
Akademik düşünmüyorum ama olduğum şehir gastronomiden uzak onun icin okul yoluyla gitmek istiyorum Ankara ve Muğla geliyor Şu an
o zaman Ankara ve boş zamanlarında part time kurumsal restoranlarda çalışma tavsiye ederim
Teşekkür ederim Muğla Antalya’ya falan da yakın ya daha avantajlı olmaz mi
okumak açısında biraz pahalı olur
Akdenizi kazanabileceksen 1 kez daha çalış
Ankara’da okusam sizce geliştirsem olmaz mi haci Bayram veli geliyor
Yani olabilir ama akdeniz gastronomi de çok başarılı. Çanakkale de öyle bak