Güncellemeler
11 ay
25 yaşındayım bu arada
Güncellemeler
11 ay
seri alalım arkadaşlar seri
para sıkıntım yok cok şükür ailede sıkmıyo beni işe gir bilmem ne diye. okulu da motivem düşük oldugu için sctım batırdım. kankslar artık prestij istiyorum ve diş hekimliği sevdiğim bi bolum yurtta diş ogrencisi kankamla sabundan diş oyardık. kendi işim olsun falan istiyorum. Dr bilmem ne hanım yazsın istiyorum kapımda. son iki şıkta benden size gelsin yorumlarınızı bekliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İmkanın varsa otur diş hekimliği çalış ama bunu çok istiyorsan çok şanslısın bazilarinin imkanı olmuyor
diş diyosunuz yani
Çok istiyorsan evet
prestij kariyer için
Yaşa takılma senin hayatın senin kuralların ama macera olsun diye böyle bi çılgınlık yapacaksan diş basaramayabilirsin yaşında geçer biraz ortalarda kalırsın çok istiyorsan sonuna kadr gidersin
ikinci plan için acıkogretimden bir bolume de kaydolsam mı sizce
Anladım. İşte çok istiyorsan usanmıcaksan sonra çünkü yaşında ilerlerince acaba cokmu geç kaldım vs vs diye düşüncelere kapılma ilerde
İşletme okurken mi
Ablacım sen hangi unide ogrencisin
işletmeyi bırakcam boyle medya halkla ilişkiler vb bi bolume kaydolmak isriyorum
Ohhho bütün bölümleri sayiyorsun ama sordukca
akdeniz
bağırmazsan
Bagirmadım ki
öyle işte
Bagırsaydım şöyle yazardım ABLACIIIMMMM NEDİR AMA YAPTIGIN derdim
abla deme
Bak Akdeniz güzel bı üni zaten prestijli bı üni zaten eminimki dersleri ve vize finalleride zorlayıcıdır. Yani kaldırabilir misin acikogretimide tamamlamayı
Tamam guzzzum
inan bilmiyorum saatler ilerledikçe acmalıyorum az sonra cumhurbaskanlıgına adaylıgımı koyacam dersem şaşırma
Zor bölüm