Maalesef atanamazsan ya da kendi iş yerin yoksa işi zor
Hayır böyle düşünmüyorum
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim anlamadığım, devlette ya da üniversitelerde 1, 2 hatta 3 senelik randevular dolu durumda. Dişten randevu almak, diş tel vs yaptırmak mümkün değil. Diş doktorlarına bu kadar ihtiyaç var iken, vatandaş dişten ciddi anlamda mağdur iken ve fırsatçı özel diş hastaneleri kliniklerine bir sürü para vermek zorunda kalırken ya da mecburiyet üzere oralar dahi maddi imkan dolayısı ile gidemezken çok şaşılacak bir durum.
Türkiyede ki diş için alınlış alınacak muayenel için o 400 tane doktoru atasan bile kurtarmaz.
Ülkemizde devlette ve üniversitelerde diş yaptırmak randevu almak sağlık hizmeti anlamında en zor branş ve kısımlardan birisi. Umarım atanırlar ve atananlarda atanlış olanlarda bunun kıymetini bilir hizmetini layıkıyla yapar.
Kolay bir durum ve meslek değil, kuyumcu gibi bir parçayı inceden inceye işlemek, hele dar ve kokan bir alanda. İşini layıkıyla yapıp halkına hizmet edenleri takdir ediyorum.
Ağız kokusunu çekmek bazen konuşurken bile karşıdakinin rahatsız etmesine sebep olurken heleki o mağaranın içine elle gözle nefesle girmek kolay değil, Rabbim yardımcıları olsun ve herkesin içtenlik ve dürüstlüğüne göre kalbine göre versin inşAllah Amin
🦷🦷🦷👀🤮🤧😆😅
Amin, kesinlikle öyle cidden dişe sıra bulmak imkansız, özel klinikler ise ateş pahası bende bu durumu çözemedim açıkcası bir yerlerde dengesizlikler var ama nerede...
Sanırım ciddi sorunlarımız ve sorunlar var ama bunlar nekadar iletiliyor biryerlere bilemiyorum. her şey hallolur ve çözülür ve ama işi, işi bilen, işini ciddiye alan sorumluluk alan, bu anlamda devletine milletine hizmet etmeyi kendine şiar edinen gerçek zincirin halkasındaki yönetici idarecilerle hallolur ve çözülür. İnşAllah bu ve bunun gibi sorunlarda eksiklik ve ihtiyaçlarda bilinçli sorumlu idareci yöneticilerle çözülür, kaynaklar ayrılır ve güzel ülkemin tüm insanları herzaman sağlıklı huzurlu mutlu olur💐😊🌼
Diş hekimine de asgari ücret vermek ayıptır yazıktır günahtır arkadaş ayda 26 gün çalıştığını düşünsek ortalama günde sadece 200tl den 2 dış çekse ayda 5200 TL yapar kaldı ki asgari ücret 4250 TL bunun sigortası yemeği vs toplam 7000 TL de arada 1800 TL fark kalıyor bunu da işveren hayli hayli karşılar kaldı ki günde 2 diş çekimi nedir arkadaş ben çok basit bir örnek ve hesaplama yaptım bunun için.
Bu hesabı yaparken de utandım doğrusu
Gençler dış hekimliği okumuşlar ve mezun olmuşlar Allah aşkına asgari ücret falan teklif edip gençlerin psikolojisini bozmayın heveslerini kaçırmayın
Gençler sizlerde asla pes etmeyin pes ettiğiniz gün yenildiğiniz gündür
Evet gerçekten çok ayıp bir durum o kadar emeğe, mücadeleye bence işleri hiçte kolay bir iş değil...
Cevap
2Cevap
Bu ülkede dayın varsa varsın. Siyasi yapı içinde ol hiçbir şey bilme müdür bile olursun.
Maalesef o durum bir çok iyi meslek sahibinin hakkını yiyor...
Seneye mezun olacagim bakalım ne bekliyor bizi.
İnşallah umarım hayırlısı olur ya devlette başlayabilirsen çokta harika olur...
Maalesef
Evet mezun çok bence...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?