Güncellemeler
1 yıl
Ya bişey yazın acil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bimr basvurdum geceb hafts hala dönüs olmadı napıcam ya ben aramaları gerekmiyor mu eleman ihtiyacları da var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2,5 sene çalıştım, sana önerim sadece bime başvurma 2 haftada aranmıyorsan büyük ihtimalle senden olmaz gözüyle bakilmissindir
Benden niye olmasın tipimimi begenmediler bilmiyorım ama cokayıp öyleyse cunku gıttıgım bimde tryzeler cslısıyodı
Yer neresiydi bu arada, eğer büyükşehir değilse zor alırlar. tiple pek alakası yok bide ben iş görüşmesine gittiğimde bebek gibi iki kızda iş görüşmesine gelmişti. kizlarin yanında sicili bozuk biri gibi duruyordum. ama ben ise alındım. sonra anladım ki vücutlada alakalı. bimde gördüğüm kadarıyla ise alınan çoğu kişi kızlar dahil sırtı geniş kalıplı kişiler oluyor.
Pendik
Ben zsyıfım
İs istihdam seviyesi ortalama da halbuki bende Küçükçekmece de çalıştım. benim çalıştığım yerde deli gibi istifa ediliyordu hatta daha Ocak ayında personel fazlalıligi var diye personel çıkartmak istiyorlardı. Bölgede 10 kişi istifa edince mala döndüler , neyse sana gelelim dediğim gibi başka işlere başvur bölge sorumlusunun tavrıda önemli beni alan bölge sorumlusu beni motive ederek ise almıştı. İs mulakati yaptığınız bölge sorumlusu cins birisiyle herşeyden ne alan herşeyi mükemmel olsun mantığı olan birisiyse olmayabilir. ben ne zaman bir ilana baksam Pendik taraflarında iyi işler görüyorum. iskurda bile iş eğitim yerleri o taraflarda , dikkat ettiyseniz teyzeler çalışıyor dediniz demekki o bölgede az alım var size tavsiyem indeed den filan da iş aramanız. elemannet de işe yarar.
Güvenlik kartı alabilirseniz işinize de yarayabilir bakın hem KPSS'de güvenlik olma şansınız da olur hemde güvenlik işi pek gürültüli bir iş olmadığı için tekli sterio kulaklık alıp hem ders dinleyip hemde işinizi yapabilirsiniz
Bsktım oralara da düzgün bir iş bulamadım yok protrz tırnak eleman guvenlık personel falan Dyson falan alcsm para lazım yemek yerlerinemi girsem bilemiyotum
Varsa becerin gir , ama planım var diyorsun maden ona göre düşün karar ver. yemek yapmak da yorucu iş
Biliyorım mobbinge cok ugradım oralarda
Şehir İstanbul mu semt ne istersen özel e gel veya burdan konuşalım 10 ay oldu banada
İstanbul
Hangi semt e başvurdun
Ben şişlide çalışıyorum bütün herkes aşağılık gözüyle bakıyo dün 2 kişiyle kavga ettim biri arap biri türk
Bence market işine hiç bulaşma iliklerine kadar sömürler seni 1 dk boş kalınca iş yapmıyo boş geziyo oluyosun adını çıkarıyolae
34bin maaş veriyo her şey içinde yol yemek mağaza primi ama değmez 34 35 e çektiğim çile
Penfik
Kasa
Depo düzeni
Mağaza düzeni
Gelen giden mal müşteriler
Full çekmeler
Yetersiz personel sayısı
Yaw hiç bulaşma
Ben 1 hafta sonra mağazamı değiştiricem cirosu düşük sakin bi mağaza seç bul
Evın yukarısına az kişi geliyo orfs eleman ıhtıyscı barmıs cv verdim 1 hafta oldu dönüş olmaıd
Ofise gir derim asgari ücret al ama keyfin yerinde olsun
Bime girersen pişman olursun benden demesi her şey i o markete vermen gerekiyo ki full time olursan zaten evden çok müşterlieri görcen
Sana kalmış ama bence girme ben senelik izinmi 2 ay sonrasını bekliyorum onun parasını almak için dayancam 2 ay
37 alıyo arkadadım saatleride iyi bana para lazım
Gir o zaman kendine güvenin varsa
Kendini yedirme sakın para lazımmış gibi davranma sana ihtiyacın oldğunu bilirlerse üzerine daha çok gelirler nasıl olsa çıkamaz diye
Belli olmuyor canım bazen 2*3 haftayı bulabiliyor. 10 ay kadar çalıştım bimde, sonra ayrılmak zorunda kaldım bazı özel şeylerden dolayı.
O kadar bekleyemem ki ama kpss baslıcam 10 ay kala o zmns kadar calısmam lazım Dyson süpürge ankastre laptop falan alcsm
Dönüş yaparlar mutlaka ama zamanına bir şey diyemem
İnsallah ya cok dua edyptum
Olur umarım canım , olursa dikkat et, personellerle aranda mesafe olsun daima
Yok ztn soguk biriyim ssmimi olmam kimseylr
Ben de öyle olurum diyordum da, kendi hatalarım da oldu saçma sapan şeyler yaşadım
Daha once calıstıgom yerdr de mesafeliydim
Market miydi yine
Yok yemek yerleri
He anladım, oralar çok yoğun oluyor boş vakit olmayabiliyor sabahları dışında
Aynen cevap gelir umarım catlıcam evde
Gelir gelir
Hic ümidim yok acıkcası calısmam lazım bir an önce esya alcam eve daha kpssde var
Belli olmaz canım , ben de olmaz diyordum olumlu diye aradılar.
Tipe falan bakıyolarmı acaba
Yok ya zannetmiyorum, tipim normal benim, kapalıyım
Hakmar şok a101 e git
İyi degil onlar
Migros mopaş karfur
Mopas ta kötü migors bssvurfum anpa gros basvurdum
Qm buldun kıllısını arıyon sende