Müdür yardımcısı bugün masaya çayını döktü ben de kahkaha attım sanki biraz utandı utanmış mıdır 🤣🤣çay dökmeyle İnsan utanır mı?

Hani bizim meşhur efsane müdür yardımcısı var ya hani resmen okula aşık olan günde 7 defa okulu gezen bugün seminer'de öğretmenler kendi aramızda bir şeyler yaptık börek çörek pasta poğaça gerçi ben pastaneden bir şeyler aldım gittim ama neyse 🤣🤣🤣 müdür ve yardımcısını da çevirdik onlar da geldi müdür yardımcısı koca bir fincanın çayı vardı önünde birdenbire oburluk edip başka bir tabak gördü sanırım bardağını ters tarafa koymuş bu yüzden kendi bardağını bir devirdi masa koskoca fincan çay masa göl oldu 🤣🤣 ben de bir kahkaha attım istemsiz olarak tabii millet hocam bir şey olmaz falan filan diyor etrafı siliyorlar ben gülüyorum 🤣🤣 utandı sanki bu sefer çabuk kalkıp gitti geçen de yapmıştık aynı etkinliği bayağı bir oturmuştu bu sefer niye erken gitti utandı mı ki,

Müdür yardımcısı bugün masaya çayını döktü ben de kahkaha attım sanki biraz utandı utanmış mıdır 🤣🤣çay dökmeyle İnsan utanır mı?