İş yerimden iyice soğudum ne yapsam?

Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır bir otelin mutfağında stajyer olarak çalışıyorum aslında ortamı gayet iyi, insanlar iyi kimseyle bir sorunum yok ama şöyle bir durum var. Çoğu işi bana yaptırıyorlar. Personel kahvaltısını ben kaldırıyorum, öğle yemeğinin hazırlıkları (salata, ekmek vs) bu tarz hazırlıkları ben yapıyorum, öğle yemeğini çoğunlukla ben dağıtıyorum, akşam yemeğini ben çıkartıyorum. Yani bunları yapacağım diye bir sürü zamanım gidiyor buna ek olarak kahvaltı bölümündekiler beni ciddi anlamda işten soğuttu. Allahtan ikisi gitti ama diğer usta bana sorun çıkartıyor. Bana karşı çok anlayışsız. 2 dk tuvalete gitsem telefonlara düşüyor nerede kaldın çabuk gel diyor, saçma sapan şeylerden azarlanıyorum. Asıl bölümüm sıcak olmasına rağmen eleman eksik diye beni sürekli kahvaltı bölümüne alıyorlar. Çoğu zaman doğru dürüst molaya çıkamıyorum. Regl oluyorum ve aşırı sancım oluyor buna rağmen kahvaltı ustası ( kendisi de bayan) ertesi gün gelmem için ısrar ediyor pazar günü gitmedim ve mesaj attım sürekli kustuğumu ve felaket karnımın ağrıdığını söyledim. Bana gelmeye çalış, bugün tek stajyer sensin dedi. Daha bir çok şey var sürekli laf işitiyorum durduk yere ama ortamı güzel ve diğer herkesle çok iyi anlaşıyorum bir tek bu kahvaltı bölümü bana sorun çıkartıyor ne yapsam? Bu arada orada sürekli kaytaran bir oğlan var sürekli orada burada geziyor ama ne hikmetse bu çocuğa doğru dürüst kızan tepki gösteren yok. Ben 2 dk ortadan kaybolsam kahvaltı ustasından azar yiyorum :d
İş yerimden iyice soğudum ne yapsam?