Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok uluslu şirketler var alanında ve bunlarla iletişimde geçersen resmi işleri onlar halleder diye biliyorum. Yurt dışına çıkmadan da burada kalıp onlara calisirip dolar Euro üzerinden maaş alabilirsin. Çok ayrıntılı bilgim var dersem yalan olur ama zor demek daha yalan. Seni isen alan şirkete bağlı bu durum onalrin bağlantıları var ve işleri kolaylaştırır böyle bağlantılar
Ben şu an gitmek üzereyim zaten ve bunu İngilizceye borçluyum. IT alanında açık var dünyada sebebi şirketlerin IT uzmanına ihtiyaç duymamasından dolayı bunun bedelini ağır ödemeleri. her şey diploma+İngilizce+branşta kurs ve bilgiye bakıyor. Yabancı dil olduktan sonra dil kursu ile gidip orada da bulabilirsin, buradaki danışmanlık şirketleri ile görüşüpte gidebilirsin. Yabancı dil olduktan sonra zaten iş ilanlarını ve tüm herşeyi şakır şakır okuduğun ve yabancılarla rahatlıkla iletişime geçebildiğin için o güvençle danışmanlık ofisine bile ihtiyaç duymuyorsun
Hayırlı olsun senin adına mutluyum. Benim sadece dış gözlemci olarak bildiğin bir alan kuzenim Itci diğeri de yazılı ve programcilik alanında büyük bir şirkette çalışıyor. İstediğin yerlere kolaylıkla gelirisin inşallah yolun açık ve kolay olsun
Doğru diyebilirim. Yurtdışına çıkmak ve profesyonel bir IT kariyeri oluşturmak gerçekten mümkün ama kesinlikle kolay değil. Bunun için dil becerilerinin oldukça iyi olması, uluslararası geçerliliği olan sertifikalara sahip olman ve güçlü bir CV hazırlaman gerekiyor. Sabır ve çalışkanlık da burada kilit roller oynuyor. Ama doğru hedeflerle ve kararlılıkla bu zorluğun üstesinden gelebilirsin. Unutma, hayallerine ulaşmak için azim ve cesaret her zaman en önemli araçların! 😊 Eğer kendine inanırsan, başarabilirsin! 🚀
Cevap
1Cevap
İt mi
İt uzmanı ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?