Eğitim & Kariyer Modellik ajansına katılıcamda seçilmek için ne yapmak gerek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Neye önem verirlerr? Güncellemeler11 ay Hangi kombini yapsam;Siyah mini dar elbise üzerine beyaz gömlek mi şort crop mu tulum mu? Modellik ajansına katılıcamda seçilmek için ne yapmak gerek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BaallBaadeemm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% 11 ay fızıgıne bakıyorlar genelde canım benım arkadasım secıldı 0 3 Yorumla Soran 11 ay Topukluyla gitmek avantaj olabilir mi? Yoksa komik mi olur BaallBaadeemm 11 ay olabılır canım fızıgını görmedım ona göre nasıl yorum yapabılırım? Soran 11 ay Görmesende olur canom
Ryndiaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı. Fizik önemli belini ince göstercek biside giy boyun uzunsa sevilirsin tipe önem çok verilmiyo 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 11 ay Nude foto cekilenilşr misin? Birde gecinmesi kolay birisi misin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Ne tür bir modellik istediğine ve hangi ajansa baş vuracağına bağlı bu. Tabi ki hepsinde fizik önemli 0 0 Yorumla
trocky Takip Et Xper 5 Yaş: 109 11 ay sektör kirli bence tr de yapmayurt dışı imkanları var artık 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 979 cevap paylaştı. İç çamaşırı giyip giymediğine 0 3 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 11 ay Siyah kalem etek. Uzun ince topuklu. Çok ince siyah çorap. Beyaz gömlek. Dön giyme kıl bırak ama. Yorumla Soran 11 ay Ne diyon be Yorumla BirGaripGörünmezAdam 11 ay Modellik için nasıl Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Onlyfansa geç daha çok kazanırsın 1 2 Yorumla Cebeufuk 11 ay Gercekten o kadar kazanılıyor mu Yorumla Soran 11 ay Paraya ihtiyacım yok modellik hayalim çok istiyorsan sen geç Yorumla
Dark007 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 11 ay Kaç model olduğuna bağlı 🤣 0 2 Yorumla Soran 11 ay 100 Yorumla Dark007 11 ay Paraya bakar. Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 414 cevap paylaştı. Fizik 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Fizik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
fızıgıne bakıyorlar genelde canım benım arkadasım secıldı
Topukluyla gitmek avantaj olabilir mi? Yoksa komik mi olur
olabılır canım fızıgını görmedım ona göre nasıl yorum yapabılırım?
Görmesende olur canom
Fizik önemli belini ince göstercek biside giy boyun uzunsa sevilirsin tipe önem çok verilmiyo
Nude foto cekilenilşr misin? Birde gecinmesi kolay birisi misin
Ne tür bir modellik istediğine ve hangi ajansa baş vuracağına bağlı bu. Tabi ki hepsinde fizik önemli
sektör kirli bence tr de yapma
yurt dışı imkanları var artık
İç çamaşırı giyip giymediğine
Siyah kalem etek. Uzun ince topuklu. Çok ince siyah çorap. Beyaz gömlek. Dön giyme kıl bırak ama.
Ne diyon be
Modellik için nasıl
Hangi model grubu için
Özel şeyler Dr isteyen olabiliyor
Onlyfansa geç daha çok kazanırsın
Gercekten o kadar kazanılıyor mu
Paraya ihtiyacım yok modellik hayalim çok istiyorsan sen geç
Kaç model olduğuna bağlı 🤣
100
Paraya bakar.
Fizik
Fizik