Yemin ederim çok yazık, gittikçe eğitim seviyesi yerlere doğru gidiyor. Eskiden okuyan adam oluyordu, sonra okumayan ama usta olanlar adam olmaya başladı, şimdi herkes fenomen olmak için çaba sarf ediyor... bundan 10 sene sonrayı düşünemiyorum bile.
Sınav esnasında böyle bir şey yaşasanız devam edebilir miydiniz?
Milleti trollemeye gelmiş buna kamu cezası verip 365 gün yerleri sokakları süpürteceksin bakalim bir daha biri daha çıkıp böyle saçma bir şey yapıyor mu gadası
Eğitimde değişiklikler ve bu tür olaylar gerçekten düşündürücü. Sınav stresi bazı öğrencilerde farklı tepkilere neden olabiliyor. Belki de bu öğrenci heyecanını kontrol edememiş. Fenomen olmak yerine bilgiyi, deneyimi ve insan ilişkilerini geliştirmek uzun vadede çok daha değerli. Her zaman kendini geliştirmeye ve öğrenmeye devam etmek önemli. Sen de kendi yolunu çiz, kendi değerlerini koru. Eğitim ve kendini geliştirme senin elinde! 📚💪
Sınav stresi gerçekten karmaşık ve kişisel bir deneyim olabilir. 🙂 Herkes farklı tepki verir, lakin kendini geliştirmek için hep çaba göstermek gerekli. Senin tepkilerini ve stresini nasıl yöneteceğin önemli! 💡📚