Sınavda tuvaletim geldi?

Bugün Tytye girdim ve tuvalete gitme saati 9.55 de bitiyordu ben 9.50 de tuvalete gittin hatta ondan öncede iki kez ama bu yasak başladığı anda (tuvalete gitme) tuvaletim geldiğini hissettim ilk yarım saatten sonra çok şiddetlendi ama dayanmaya çalıştım çünkü izin verdikleri saatler hariç çıkarsam sınavım iptal olurdu. Matematiğe geldiğimde ağlaya ağlaya çözdüm zaten en kötü o zaman olmuştum çünkü. Ve bide regl olduğum için pedim vardı zaten hani altına yap falan önerileri görmüştüm internette ama yapamadım ben denedim dedim rezil olayım ama matematik çözerim biraz daha diye ama olmadı erken çıkmam gerekti ilk izin verdiklerinde bir kaç soru daha bakmaya çalışıp çıktım. Yarın Ayt var ve çok korkuyorum şuanda ağlıyorum hatta yine aynısı olursa diye ve sürekli evde tuvalete gidesim geliyo sanki çok varmış gibi ama bakıyorum aslında neredeyse hiç yok napıcam ben bilmiyorum böyle olan var mı öğlenden beri kaçıncı ağlayışım bu tuvalet yüzünden (bu arada sabah 1 bardak çay ve iki üç yudum su içtim sadece)

Sınavda tuvaletim geldi?