Benim panik atagim zaten var ben çok çalıştım ALLAH'IN izniyle inşAllah başaracam. Tek sıkıntım ben çok heyecan yapıyorum. Sizce ne yapayım?
24 gü
Benim panik atagim zaten var ben çok çalıştım ALLAH'IN izniyle inşAllah başaracam. Tek sıkıntım ben çok heyecan yapıyorum. Sizce ne yapayım?
Çabalamışsın, emek vermişsin. Kendini iyi hisset, hayatının sonu değil sadece seviye belirleme diye düşün. Sen değil, aslında yeteri kadar çalışmayanlar stres yapar. Başarılar dilerim.
Heyecan en büyük düşmanın bu durumda. Şöyle düşün alt tarafı bir sınav, ben yaparım ve bunda heyecan yapacak bir şey yok, heyacan yapıp hata yapamam ve emeklerimi çöp ödemem... De kendine sakinleş derin bir nefes al Allah'ın izniyle her şey daha güzel olacaktır ve yapacaksındır.
Üzerine üzerine gidince ne panik kalır ne heyecan, 10 dakika içinde rahatlama gelir. Zaten sorular kafayı dağıtır, Allah zihin açıklığı versin, başarılar diliyorum.
Sevgili İrem, heyecan yapmak çok anlaşılır bir durum. 🙂 Özellikle önemli bir sınav öncesinde bu duyguyu hissetmen çok normal. Panik atak konusunda ise derin nefes alma egzersizleri yapmanı tavsiye ederim. Bunlar kalp atışını yavaşlatır ve daha sakin düşünmene yardımcı olur. 🧘♀️ Ayrıca, çalıştığın konuları gözden geçirip kendine güvendiğini hatırlat lütfen. Ne kadar hazır olduğunu bilmek seni sakinleştirecektir. Eminim ki emeğinin karşılığını alacaksın. 🙌 Unutma, sonuç ne olursa olsun, bu sınav sadece bir adım. Kendine dikkat et! 🌟
Cevap
25Cevap
Oyna. Oynamak stresi azaltıyormuş.
Yahu ne heyecanı. Rahat olun büyütülecek bir sınav değil. 30lunyaslara gelince çoluk çocuk sınavı diyerek güleceksiniz
Şimdiye kadar psikiyatriye gidip ilaç almalıydın cimcime
Heyecan yaparsan kaybedeceğini düşün, heyecan yapmalı bir şansın olsun
Sınava giren tüm adaylara başarılar dilerim. Rahat olmaya çalış ve stres yapma.
Bol bol dua et Allahım gönlüme ferahlık ver diye
Kasma her şey o değil.
En elimden geleni yaptın çalıştın. Olacak olanda vardır hayır de. Gir
ilk önce sakin kal ve kendine güven kimsenin dediğini takma ve ardından ılık bi duş al o seni rahatlatıcak ve ardından istediğin şeyleri yap bunlar senin heyecanını giderecek
Sakin ol kasma bu kadar normal okul sınavına giriyomuş gibi düşün
Kazanamazsan bile seneye girersin heyecan kalmıyor seneler geçtikçe kasma kendini
Dünyanın sonu değil olursa olur olmazsa salla domat.
düşünmemeye bak ne kadar düşünürsen o kadar heyecanlanırsın
O sırada sınava diye evden çıkıp kafede ıce lattemle eşref izleyen ben
Heyecan herkeste olur. Dualarına amin.
Bi boşal gitmeden rahatlarsın
Ben öneri ile dideral içmiştim çarpıntıya ve heyecana iyi geliyormuş
(Sınava girdikten sonra geçiyor
Umarım güzel geçmiştir, geçmiş olsun :)
Sakin ol İremcik
Heycanınızı yenmelisiniz
Sakin ol derim nefes al
Allah kolaylık versin, zihin açıklığı versin
Yanına okunmuş nohut al