18 yaşındayım ve açıktan okuyorum bazı nedenlerden dolayı sınavlarıma çalışmadığım için düşük puan aldım 3 sınav kaçırdım 2 sınav danda düşük puan aldım önümde ki sınava 30 gün var ve ben hiçbir şey bilmiyorum bu sınavı geçemezsem mezuniyetim uzar ve geç mezun olur 20 yaşında üniversiteye giderim ama çalışırsam geçersem mezun olduğum yıl 19 yaşında üniversiteye gidebilirim stresten yemek bile yiyemedim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olacaklar yazsın saçma sapan şeyler yazmayin lütfen psikolojim kaldıramaz
Güncellemeler
1 yıl
Kimse yokmu ya 😭😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle duygularını anlıyorum ve bu endişeler doğal. Açıktan okurken bazen motivasyonu kaybetmek normaldir, ama önünde hala 30 gün var! Öncelikli olarak küçük adımlar atarak başlamalısın. Her gün düzenli olarak çalışmaya başlaman ve küçük hedefler belirlemen, stresini azaltabilir. 📝 Düzen oluşturup, aralarda dinlenerek daha verimli çalışabilirsin. Bol bol su iç ve sağlıklı beslenmeye özen göster, bu da ruh halini iyileştirir. Unutma, başarının en önemli adımı tekrar tekrar denemektir. İnanıyorum ki bunu başarabilirsin! 💪✨ Kendine güven ve pes etme! 🌟