Eğitim & Kariyer Lisede lojistik okudum bu sene şehir dışına gidip lojistik okumak istiyorum istanbuldan evden çok sıkıldım sizce okunur mu? xxxx3458 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Boş bölüm mü lojistik insan kaynakları olmak istiyorum Aydın Balıkesir Eskişehir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl 3 şehir düşünüyorum Lisede lojistik okudum bu sene şehir dışına gidip lojistik okumak istiyorum istanbuldan evden çok sıkıldım sizce okunur mu? Cevapla Lise Soruları Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Pardon ama boy kaç 🙏🏻😔 0 4 Yorumla xxxx3458 1 yıl 166 Yorumla xxxx3458 1 yıl Neden ama daha uzun duruyorum öyle söylüyolar😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 66yozgat☝🏻🙏🏻✨ Yorumla xxxx3458 1 yıl 24 erzincan can erzincan😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ay lojistik deme bana 0 38 Yorumla xxxx3458 1 yıl Ne oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kötüleştim Yorumla xxxx3458 1 yıl Benim lisede derslerim iyiyidi hocam anneme toplantıda demiş adem lojistik okusun diye😂😂 Yorumla xxxx3458 1 yıl Neden kötüleştin bölüm okunur mu okunmaz mı devlet mi özel de mi okudun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eski sevgilim okuyorda Yorumla xxxx3458 1 yıl Bende bi şey sandım bende okucam inşallah Yorumla xxxx3458 1 yıl Veya aşcılık okucam İstanbul'da kalırsam para ayarlayabilirsem özellee çok pahalı malum yoksa devlet lojistik Yorumla xxxx3458 1 yıl Hiç biri olmazsa bulaşığa giricem mutfaktan en dipten yükselicem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aşçılık oku lojistikten bi sk olmaz Yorumla xxxx3458 1 yıl İnsan kaynakları olmak var aklımda veya 2 seneden 4 e tamamlayıp öğretmen olabiliyorum atanırsam Yorumla xxxx3458 1 yıl Ama aşcı ol diyosanda sence okul a mı gidim yoksa şu an bimde çalışıyorum yemek tatlı vs bir sürü yapıyorum gidip bi lokantaya vs mi girim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okulunu oku Yorumla xxxx3458 1 yıl BİM zaman kaybı gibi bana şu an boşa emek kendimi yoruyorum çok Yorumla xxxx3458 1 yıl Dime bu devirde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Para kazanıyorsun Yorumla xxxx3458 1 yıl Ama iyi güzel aşcı ol okuluna git diyosun İstanbul da ki okulların hepsi özel okul desteklicek kimse yok evde 180 200bin bu sene olur Yorumla xxxx3458 1 yıl Nasıl ödücem tek başıma o zor biraz o yüzden lojistik düşünüyorum daha kolay okurum şehir dışında devlette orada da çalışırım o şekil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Antalyaya git orada aşçılık oku imkan çok orada Yorumla xxxx3458 1 yıl Devlet de aşcılık okumaya ben sıcak bakmıyorum her ders için kullanılan malzemleri okul a veriyomuşuz vya biz alıyomuşuz Yorumla xxxx3458 1 yıl Öğrenmek için yaptığım yemeğe para verip benim malzemmle okul döncekse alır evde yaparım aynı şey😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mfksmcbsmdk dediğin de haklısın ama aşçılığın önü açık lojistiği bilmiyorum Yorumla xxxx3458 1 yıl Sınav sonucundan sonra düşünğcem çalışmadım da bğyük ihtimal ben alaylı olarak lokanta vs o yerlerde başlıcam çalışcm direk elim yatkın zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin Yorumla xxxx3458 1 yıl Bimden öyle bi sıkıldım ki 10 ay oldu Yorumla xxxx3458 1 yıl İnsan görmek istemiyorum aklı başında hiç mi normal insan olmaz şişli nin bütğn deli skmşleri benim mağazada Yorumla xxxx3458 1 yıl Arap ve suriyeler bi gün çok kötü yapıcam nefret ediyorum onlardan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden çalışıyorsun ki çık o zaman baban falan mı zorluyor Yorumla xxxx3458 1 yıl Çalışmasam nasıl olsun ki evde mi oturim eve de para veriyorum tabi destek Yorumla xxxx3458 1 yıl Sen anladığım kadarıyla zenginsin😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değilimm keşke olsam Yorumla xxxx3458 1 yıl Kafamda kredi çekip iphone 16 almak var ama o zman bimden çıkamam özel okula da gidemem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Almaa Yorumla xxxx3458 1 yıl Almadım almıcam da yarın başka bi yer için görüşmeye gidiyorum petrol ofisi sadece kasaya bakıcam sabit mis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olm sınava girsene aq böyle şeylerle uğraşma Yorumla xxxx3458 1 yıl Giricem zaten Yorumla xxxx3458 1 yıl Sınavla okulla ilgilisi yok bimden bu 15 gğn sonra her şekilde çıkıcam Yorumla xxxx3458 1 yıl Yarın müdürle konuşcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çık bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pardon ama boy kaç 🙏🏻😔
166
Neden ama daha uzun duruyorum öyle söylüyolar😂😂
66yozgat☝🏻🙏🏻✨
24 erzincan can erzincan😂
Ay lojistik deme bana
Ne oldu
Kötüleştim
Benim lisede derslerim iyiyidi hocam anneme toplantıda demiş adem lojistik okusun diye😂😂
Neden kötüleştin bölüm okunur mu okunmaz mı devlet mi özel de mi okudun
Eski sevgilim okuyorda
Bende bi şey sandım bende okucam inşallah
Veya aşcılık okucam İstanbul'da kalırsam para ayarlayabilirsem özellee çok pahalı malum yoksa devlet lojistik
Hiç biri olmazsa bulaşığa giricem mutfaktan en dipten yükselicem
Aşçılık oku lojistikten bi sk olmaz
İnsan kaynakları olmak var aklımda veya 2 seneden 4 e tamamlayıp öğretmen olabiliyorum atanırsam
Ama aşcı ol diyosanda sence okul a mı gidim yoksa şu an bimde çalışıyorum yemek tatlı vs bir sürü yapıyorum gidip bi lokantaya vs mi girim
Okulunu oku
BİM zaman kaybı gibi bana şu an boşa emek kendimi yoruyorum çok
Dime bu devirde
Para kazanıyorsun
Ama iyi güzel aşcı ol okuluna git diyosun İstanbul da ki okulların hepsi özel okul desteklicek kimse yok evde 180 200bin bu sene olur
Nasıl ödücem tek başıma o zor biraz o yüzden lojistik düşünüyorum daha kolay okurum şehir dışında devlette orada da çalışırım o şekil
Antalyaya git orada aşçılık oku imkan çok orada
Devlet de aşcılık okumaya ben sıcak bakmıyorum her ders için kullanılan malzemleri okul a veriyomuşuz vya biz alıyomuşuz
Öğrenmek için yaptığım yemeğe para verip benim malzemmle okul döncekse alır evde yaparım aynı şey😂😂😂😂😂
Mfksmcbsmdk dediğin de haklısın ama aşçılığın önü açık lojistiği bilmiyorum
Sınav sonucundan sonra düşünğcem çalışmadım da bğyük ihtimal ben alaylı olarak lokanta vs o yerlerde başlıcam çalışcm direk elim yatkın zaten
Sen bilirsin
Bimden öyle bi sıkıldım ki 10 ay oldu
İnsan görmek istemiyorum aklı başında hiç mi normal insan olmaz şişli nin bütğn deli skmşleri benim mağazada
Arap ve suriyeler bi gün çok kötü yapıcam nefret ediyorum onlardan
Neden çalışıyorsun ki çık o zaman baban falan mı zorluyor
Çalışmasam nasıl olsun ki evde mi oturim eve de para veriyorum tabi destek
Sen anladığım kadarıyla zenginsin😂😂
Değilimm keşke olsam
Kafamda kredi çekip iphone 16 almak var ama o zman bimden çıkamam özel okula da gidemem
Almaa
Almadım almıcam da yarın başka bi yer için görüşmeye gidiyorum petrol ofisi sadece kasaya bakıcam sabit mis
Olm sınava girsene aq böyle şeylerle uğraşma
Giricem zaten
Sınavla okulla ilgilisi yok bimden bu 15 gğn sonra her şekilde çıkıcam
Yarın müdürle konuşcam
Çık bakalım