Üniversiteyi Şehirdışında Okumak İstiyorum?

Ama 2 yıldır mezuna kaldığım halde ders çalışamadım ev ortamı yüzünden ve annem evde mutlu değil her şeyin acısını benden çıkarıyor küçüklüğümden beri. Durumumuz fena değil babam bilgisayarcı internet sitesi falan var kışın işlerimiz yoğun oluyor ama tabiki esnaf bazen işler olmayabiliyor. Ev araba ve yazlığımız var. Dahası araba 100k ediyor bizim ve benim 4. sınıftan beri harçlıklarımı biriktirdiğim paralarım var bi kısmı altın bi kısmı dolar. Toplam 40k da benim param var. Puanım çok iyi olmayacak ama zaten 2 yılllık bi bölüm istiyorum. Annemin baskısından sıkıldım ne yapsam yaranamadığım ve sürekli aşağılayıp eziyet eden bir annem var. Babam da bunları kaç senedir gördüğü halde sıkıldım diyerek beni anneme iten bir baba. Annemden kurtulmalıyım kısacası çünkü artık yaşadığımı hissetmiyorum her geçen gün nefes alamıyorum ölüyorum sanki. Tabi bunda mezuna kalmışlığında etkisi var çok yalnızım. Sizce ne yapsam gidebilirim? Annem rahat bırakmaz beni üniversiteyi gönül rahatlığıyla okuyamam güya sürekli seni ne zaman kısıtladık deyip duruyor ama bu böyle değil ben biliyorum. Beni evde tutmak için elinden geleni yapıyor. Gezdiğim zaman gözüne batıyorum. Bu 2 yıl içinde kpssye atanıcam ve kafamın rahat olması lazım. 2 yıldır evde olmama rağmen üni sınavında iyi bi başarı elde edemedim yine beni etkileyecek annem. Senden bir bk olmaz deyip duruyor hiçbir suçum olmadığı halde. Hemde her şeyi senden bir bk olmaza bağlıyor. Ben ailemle olmanın her türlü yolunu düşündüm denedim ama olmuyor artık içim içime sığmıyor iyi değilim. Sizce ne yapmalıyım? Babam ilk başta şehirdışı istiyorum dediğimde yanımda gibi gözüküp beni yine anneme itti. Kendi sorunlarınızı halledin dedi. Zaten kendim halledebiliyor olsaydım beni bu yaşıma kadar hiç korumamış bi babaya gitmezdim son çare olarak. Normalde çok aklım başımdadır ama artık evden kaçmayı bile düşünür hale geldim. Çünkü her geçen gün hiçbi şeyimi beğenmeyen ne yapsam yaranamadığım annem sayesinde özgüvenim de iyice çöktü. Benden başka hiçbir şey kalmadı.

Üniversiteyi Şehirdışında Okumak İstiyorum?