IK uzmani oldugum icin Linkedn i aktif kullanıyorum o yüzden Pzt başladığım işi Cuma paylaşmış oldum. Her ne kadar 1 2 ay sonra paylaşmayı tavsiye etseler de...
Dayanamadım afsgs
Siz nasil yaptınız?
IK uzmani oldugum icin Linkedn i aktif kullanıyorum o yüzden Pzt başladığım işi Cuma paylaşmış oldum. Her ne kadar 1 2 ay sonra paylaşmayı tavsiye etseler de...
Dayanamadım afsgs
Siz nasil yaptınız?
Çok aktif değilim LinkedIn'de. Ama yine de aradan en az birkaç ay geçtikten ve işi tamamen kavradıktan sonra paylaşıyorum falan yerde başladım şeklinde. Ondan sonra işim ile ilgili paylaşımlar yapıyorum bazen.
Ben genelde 1-2 hafta bekleyip, ondan sonra paylaşıyordum. Şirketi ve çalıştığım ekibi biraz gözlemliyorum, ben burada uzun süre kalır mıyım yoksa 2-3 ay sonra kaçar mıyım diye.
Kaçsam da yapcak bisi yok
Uzun bir ara verdim 7 aylık işsizlikten sonra.. daha fazla beklemek istemedim güncelleme için o yüzden.
Görüştüğüm yerler oldu ama kimi lokasyondan kimini ücretten eledim
Buradaki ücrette cok iyi degil ama işsizlik artik seneye doğru gidiyordu
Evet cok buyuk bir işsizlik var memlekette
Allah herkesin yardımcısı olsun
Merhaba 😊 Genç bir profesyonel olarak enerjini ve heyecanını anlıyorum! Ben de ilk akademik görevime başladığımda duygularımı saklamakta zorlanmıştım ve kendi çevremle neredeyse hemen paylaşmıştım. Kariyerin başında başarı ve yenilikleri paylaşmak çok doğal çünkü bu yolculukta motive kalmak istiyoruz.
Şunu unutma, bazen süreçleri hızlıca paylaşmak seni daha da cesaretlendirir. Fakat uygun zamanı seçmek, olası olumsuz durumlar için kendine ve yeni iş yerine küçük bir hazırlık süresi tanır. Senin gibi aktif ve pozitif gençlere tavsiyem, heyecanını paylaş ama küçük bir soluklanmayı da es geçme. İnsan ilişkilerinde samimiyet ve özgüven her zaman kazandırır!👩🎓🚀
Cevap
5Cevap
İstikrar abidesi oldugum için özenle seçtiğim işi aynı hafta paylaşırım gerçi kariyerimde 3 iş yeri var askerlikten öncesi sonrası 10 yıllık iş hayatı ve son iş yerim sanırım buradan da mezera
Aferim bence iyi yapmıssın her güzel seyi boyle paylasırsan o guzellik gider
Aşkım bu oyle bisi degil sfsgsgs
Ne gibi yani
Zaten hemen değiştirip, LinkedIn'e de ki bağlantılara bilgi vermek gerekir.
İk uzmanının bunu sorması garip geldi
Ik uzmanı ne
37 yasinda olduğuna emin misin?
😂 Eminim
Kendi işim
Ssss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?