Eğitim & Kariyer 1 ay 2 yıllık üniversitede hangi bölüm okunur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ya ben açıktan okuyacağım çok kararsız kaldım hangi bölümü kolay geçerim 2 yıllık üniversitede hangi bölüm okunur? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cebrail0834 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 28 gü Ben bu işlerde pik yaptım detaylı bilgi almak istersen anlatırım 0 0 Yorumla
Asirrss Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 77% 1 ay Sen ne isitşyorsun 0 5 Yorumla Soran 1 ay Veteriner Yorumla Asirrss 1 ay Geç bence bunu Yorumla Soran 1 ay Sence hangi bölüm daha iyi Yorumla Asirrss 1 ay Bak kolay iş kolay iş bulma olarak düşün Yorumla Asirrss 1 ay Su ürünleri gıda üzerine oku derim Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 26 gü iklimlendirme ve soğutma oku ömür boyu bana dua et 0 0 Yorumla
Ssherlock Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay Sayısalcı mısın sözelci mi 0 8 Yorumla Soran 1 ay İkiside değilim aslında😁 Yorumla Soran 1 ay Kafam hiç bişeye basmıyo Yorumla Ssherlock 1 ay Dkkdksjsjshbs Yorumla Ssherlock 1 ay Halk ve ilişkileri oku gözün kapalı geçersin Yorumla Ssherlock 1 ay Hangi şehirde okumayı düşünüyorsun Yorumla Soran 1 ay Harbi kolay mı geçerim iş bulabilir miyim Yorumla Ssherlock 1 ay İş imkanı herkese zor çoğu insan okuduğu bölümde çalışmıyor dkksjshs Yorumla Ssherlock 1 ay Zaten hem kolay bölüm hem iş imkanı olanağı olması absürd skskjshsbs Yorumla
hakanmerrttt Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 ay Özel eğitim olabilir devletse amacın 0 1 Yorumla benimadımormandır 28 gü Özel eğitim 4 yıllık iyi mşsinm Yorumla
Argorat Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 ay grafik tasarım olue 0 2 Yorumla Soran 1 ay İş bulabilir miyim Yorumla Argorat 1 ay online iş bulabilirsin home office şeklinde çalışırsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben bu işlerde pik yaptım detaylı bilgi almak istersen anlatırım
Sen ne isitşyorsun
Veteriner
Geç bence bunu
Sence hangi bölüm daha iyi
Bak kolay iş kolay iş bulma olarak düşün
Su ürünleri gıda üzerine oku derim
iklimlendirme ve soğutma oku ömür boyu bana dua et
Sayısalcı mısın sözelci mi