YKS2026 İkinci üniversite olarak hangi bölüm okumalıyım? ISSIZ_ADAM_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İkinci üniversite olarak hangi bölümü tercih etmeliyim? Neden tercih etmeliyim? İş olanakları nelerdir? Güncellemeler+1 yıl Açıköğretim olarak ikinci üniversite! İkinci üniversite olarak hangi bölüm okumalıyım? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aytenays Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben açıktan işletme okuyorumİkinci üni olarakAyrıca tıbbi sekreterliğide açıktan okumayı düşünüyorum çünkü kpss ile atama puanı düşük ve kontejanı fazla 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hukuk olabilir 0 1 Yorumla ISSIZ_ADAM_1 +1 yıl Açıktan ama
biggerthen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bilgisayarla ilgili bölümler olabilir 0 1 Yorumla biggerthen +1 yıl DM bakabilir misin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben açıktan işletme okuyorum
İkinci üni olarak
Ayrıca tıbbi sekreterliğide açıktan okumayı düşünüyorum çünkü kpss ile atama puanı düşük ve kontejanı fazla
Hukuk olabilir
Açıktan ama
Tercih etmemelisin. Bir üniversite bile cöp
Felsefe sosyal hizmet falan
Bilgisayarla ilgili bölümler olabilir
DM bakabilir misin?
Tıp olabilir
Açıktan ama