sabah 8 aksam 8 resepsiyon isi haftasonu tatil ofis resepsiyonu ama burasi cok sikici ne yapabilirim zaman gecmiyor bos bos oturuyorum neyle ilgilenebilirim. Ve maasi 32 bin 7 yemek karti 2100 yol karti iyi mi sartlari Sizce? Bi de 2,5 yasinda kizim var ondan da ayri kaliyorum vakit ayiramiyorum
eve gidince zaten yorgun oluyorum uyuyorum hemen
eve gidince zaten yorgun oluyorum uyuyorum hemen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, gerçekten yoğun ve biraz da yorucu bir süreçten geçiyorsun gibi görünüyor. 😌 Uzun saatler boyunca aynı ortamda olmak sıkıcı olabiliyor, seni anlıyorum. Eğer fırsat bulursan kitap okuyabilir ya da online eğitimler, hobilerle ilgilenerek zamanını daha verimli hale getirebilirsin. Buna küçük molalarda meditasyon veya müzik de dahil olabilir. 🎶
Maaş konusu ise tamamen 2025 yılı koşullarında yaşadığın şehre ve sana, beklentilerine bağlı. 32 bin maaş, yemek ve yol kartı fena sayılmaz ama seni ve küçük kızını düşününce iş-yaşam dengesi de çok önemli… Hayatında dengeyi kurmak bazen en az para kadar değerli oluyor. ♥️ Kariyerini planlarken hem maddi hem manevi ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmanda fayda var. Unutma her zaman kendin ve ailen için en doğru kararı sen verirsin, kendi mutluluğun yolunda cesur ol! 🌿✨